LASTİK İŞ
ismail

ONAT AİLESİNDE DÜĞÜN TELAŞI

26.07.2017 - 12:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ONAT AİLESİNDE DÜĞÜN TELAŞI

İlçemizin en köklü ve en seçkin ailerinden birisi olan Onat ailesinde, bugünlerde tatlı bir düğün telaşı yaşanıyor. Bunun nedeni ise Nihal ve Doğan Onat çiftinin el bebek, gül bebek büyüttükleri yakışıklı oğulları Özgür’ü, dünyalar güzeli Kübra ile evlendirecek olmaları. Sevgili Doğan ve Kardeşi Aydoğan Onat, bugünlerde harıl harıl davetiye dağıtmakla meşguller. Hatta unutabilir oldukları kişiler içinde, kendi sosyal paylaşım sitesinden, Kübra ve Özgür’ün düğün davetiyelerini yayınlamışlar. Onat ve Çakır aileleri, çocuklarının ilk törenini yani kına gecelerini yarın (Perşembe) akşam Karamürsel’de bulunan Öğretmenevi Lokalinde yapacaklar. Kübra ve Özgür’ün düğün törenleri ise 29 Temmuz Cumartesi akşamı, Denizevler Sahilinde bulunan My Liva Sosyal Tesislerinde yapılacak.    Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, dünür olacak olan Çakır ve Onat ailelerini tebrik ediyor, genç kardeşlerimiz Kübra ve Özgür’e, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bir yastıkta kocayın emi...  

İlçemizin en köklü ve en seçkin ailerinden birisi olan Onat ailesinde, bugünlerde tatlı bir düğün telaşı yaşanıyor. Bunun nedeni ise Nihal ve Doğan Onat çiftinin el bebek, gül bebek büyüttükleri yakışıklı oğulları Özgür’ü, dünyalar güzeli Kübra ile evlendirecek olmaları.

Sevgili Doğan ve Kardeşi Aydoğan Onat, bugünlerde harıl harıl davetiye dağıtmakla meşguller. Hatta unutabilir oldukları kişiler içinde, kendi sosyal paylaşım sitesinden, Kübra ve Özgür’ün düğün davetiyelerini yayınlamışlar.

Onat ve Çakır aileleri, çocuklarının ilk törenini yani kına gecelerini yarın (Perşembe) akşam Karamürsel’de bulunan Öğretmenevi Lokalinde yapacaklar.

Kübra ve Özgür’ün düğün törenleri ise 29 Temmuz Cumartesi akşamı, Denizevler Sahilinde bulunan My Liva Sosyal Tesislerinde yapılacak.   

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, dünür olacak olan Çakır ve Onat ailelerini tebrik ediyor, genç kardeşlerimiz Kübra ve Özgür’e, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bir yastıkta kocayın emi...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.