LASTİK İŞ
ismail

ÖNCE KENDİM SONRA MÜŞTERİ BEĞENECEK

Ekonomi 16.07.2019 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖNCE KENDİM SONRA MÜŞTERİ BEĞENECEK

Birçok koltuk döşeme firmalarında çırak olarak çalıştıktan sonra usta olan Mehmet Er, kendisine ait Paşa Koltuk Döşeme iş yerini açarak işin en iyisini yapmaya çalıştığını işi önce kendisinin sonra müşterinin beğenmesi gerektiğini söyledi.

Usta Mehmet Er, 1992 yılında birçok koltuk döşeme firmalarında çırak olarak çalıştı. Çıraklık evresini tamamlayarak usta olduktan sonra 4 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- 7'de Paşa Koltuk Döşeme işyerini açtı. 4 yıldır Gölcük Merkez Mahallesinde esnaflık yapan Paşa Koltuk Döşeme ustası Mehmet Er işin en iyisini yaptığını açıklayarak şunları söyledi. Mehmet Er; “ben çırak olarak uzun bir süre Koltuk döşeme firmalarında çalıştım. Bu mesleği çok daha iyi öğrenmek için uzun süre çırak olarak çalıştım. Çünkü işin en iyisin i yapabilmekti benim amacım. Aslında bir işi yaparken ilk önce o işi yapan kişi tarafından beğenilmelidir.  Bende yaptığım işi eğer beğenmiyorsam müşteride beğenmez. Bunun için yaptığım bu mesleğin en iyisini öğrenmek ve herkese beğendirmek oldu. 4 yıldır ben burada koltuk döşeme yapıyorum. Ama en önemlisi insanların kesesine fazla yüklenmemek gerekir. Yapılan bir işin hakkı ne kadar ise o kadarını almalıyız. En önemlisi de aldığın işi zamanında teslim etmelidir. Eğer verdiğin sözü zamanında yerine getirdiğinde insanlar tarafından güven kazanmış olursun. Ben bu çizgiden yola çıkarak müşterilerimi memnun ettim. Müşteri memnuniyeti ve bana güvenmeleri beni çok mutlu ediyor. 4 yıldır esnaflık yapıyorum hiçbir müşterimden her hangi bir ters tepki almadım. Aksine yaptığım hizmetten dolayı teşekkür aldım” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
Birçok koltuk döşeme firmalarında çırak olarak çalıştıktan sonra usta olan Mehmet Er, kendisine ait Paşa Koltuk Döşeme iş yerini açarak işin en iyisini yapmaya çalıştığını işi önce kendisinin sonra müşterinin beğenmesi gerektiğini söyledi.

Usta Mehmet Er, 1992 yılında birçok koltuk döşeme firmalarında çırak olarak çalıştı. Çıraklık evresini tamamlayarak usta olduktan sonra 4 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- 7'de Paşa Koltuk Döşeme işyerini açtı. 4 yıldır Gölcük Merkez Mahallesinde esnaflık yapan Paşa Koltuk Döşeme ustası Mehmet Er işin en iyisini yaptığını açıklayarak şunları söyledi. Mehmet Er; “ben çırak olarak uzun bir süre Koltuk döşeme firmalarında çalıştım. Bu mesleği çok daha iyi öğrenmek için uzun süre çırak olarak çalıştım. Çünkü işin en iyisin i yapabilmekti benim amacım. Aslında bir işi yaparken ilk önce o işi yapan kişi tarafından beğenilmelidir. 
Bende yaptığım işi eğer beğenmiyorsam müşteride beğenmez. Bunun için yaptığım bu mesleğin en iyisini öğrenmek ve herkese beğendirmek oldu. 4 yıldır ben burada koltuk döşeme yapıyorum. Ama en önemlisi insanların kesesine fazla yüklenmemek gerekir. Yapılan bir işin hakkı ne kadar ise o kadarını almalıyız. En önemlisi de aldığın işi zamanında teslim etmelidir. Eğer verdiğin sözü zamanında yerine getirdiğinde insanlar tarafından güven kazanmış olursun. Ben bu çizgiden yola çıkarak müşterilerimi memnun ettim. Müşteri memnuniyeti ve bana güvenmeleri beni çok mutlu ediyor. 4 yıldır esnaflık yapıyorum hiçbir müşterimden her hangi bir ters tepki almadım. Aksine yaptığım hizmetten dolayı teşekkür aldım” şeklinde konuştu.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.