ÖNCE TEST SONRA ANTRENMAN

Spor 01.09.2020 - 13:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖNCE TEST SONRA ANTRENMAN

Gölcükspor Necati Çelik Devlet Hastanesinde Covid-19 (Koronavirüs) testin ardından ise akşam saat 18.00'da ise haftanın ilk antrenmanını yaptı.

 Antrenman Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda ise koşu ve ısınma çalımalarının ardından ise topla pasçalışması yapıldı. Antrenmanın sonralarına doğru ise dar alanda ise top çalışması yaparak antrenmanı sonlandırdı. ALT KİŞİ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında ise  antrenmana altı kişi katılmadı. Antrenmana katılmayan saha etrafında ayrı çalıştılar. Miran Avcı dizindeki dış yan bağlar  ödem oluşması nedeni ile katılmazken Furkan Yiğit ise kasığında hafif zorlanmaya bağlı ağrısı devam ettiği için katılmadı. Enes Dada Pendik maçında ayak bileğine darbe alması sonucunda ödem oluştu. Genç kaleci Mertcan Bodur ayak parmağınnda kapsül zedelenmesi ile ayrı çalışırıken Kadir Öge ise antrenmana  katilmadı GÖKHAN YENİGÜN YENİDEN GÖLCÜKSPOR Kulübümüz dış transfer çalışmalarında tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kaleci İlyas Türengül ile bu sezon anlaşamamasının ardından ise teknik heyet kaleci arayışlarında sonuca ulaştı. Geçtiğimiz sezonlarda forma giyien Gökhan Yeniggün tekrardan takımımızda forma giyecek. Dün ise ikinci antrenmanına çıkarak çalışmalarına takımdan ayrı devam ediyor.
Gölcükspor Necati Çelik Devlet Hastanesinde Covid-19 (Koronavirüs) testin ardından ise akşam saat 18.00'da ise haftanın ilk antrenmanını yaptı.

 Antrenman Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda ise koşu ve ısınma çalımalarının ardından ise topla pasçalışması yapıldı. Antrenmanın sonralarına doğru ise dar alanda ise top çalışması yaparak antrenmanı sonlandırdı.

ALT KİŞİ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen haftanın ilk antrenmanında ise  antrenmana altı kişi katılmadı. Antrenmana katılmayan saha etrafında ayrı çalıştılar. Miran Avcı dizindeki dış yan bağlar  ödem oluşması nedeni ile katılmazken Furkan Yiğit ise kasığında hafif zorlanmaya bağlı ağrısı devam ettiği için katılmadı. Enes Dada Pendik maçında ayak bileğine darbe alması sonucunda ödem oluştu. Genç kaleci Mertcan Bodur ayak parmağınnda kapsül zedelenmesi ile ayrı çalışırıken Kadir Öge ise antrenmana  katilmadı

GÖKHAN YENİGÜN YENİDEN GÖLCÜKSPOR

Kulübümüz dış transfer çalışmalarında tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon kaleci İlyas Türengül ile bu sezon anlaşamamasının ardından ise teknik heyet kaleci arayışlarında sonuca ulaştı. Geçtiğimiz sezonlarda forma giyien Gökhan Yeniggün tekrardan takımımızda forma giyecek. Dün ise ikinci antrenmanına çıkarak çalışmalarına takımdan ayrı devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.