ÖNCE UYARI SONRA CEZA

09.11.2016 - 11:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖNCE UYARI SONRA CEZA

Trafik polisleri Albay Burak caddesi üzerinde park yasağına uymayan araç sürücülerini önce uyardı. Sonra ceza kesti ondan sonra araçları otoparka çektirdi.

Trafik ekipleri yasak olan yerlere park eden araç sürücülerine yapılan uyarıya rağmen park etmeleri nedeni ile önce ceza kesti ardından araçları çekici ile otoparka çektirdi. Cadde üzerinde kapalı ve açık olmak üzere üç adet otopark bulunmasına rağmen araç sürücüleri otopark ücreti ödememek için araçlarını cadde üzerine gelişi güzel park etmeye devam ediyor. Anos iel uyaran trafik ekipleri araçlarını çekmeyen sürücülere ceza kesti. PARK PARASI YERİNE CEZA ÖDÜYORLAR Yanlış park sonucu çekilen araçların sayısı her gün artarken araç sürücüleri kısa bir süre sonra yine aynı yerlere park etmeye devam ediyor.  İlçemizde birçok araç yanlış park sonucu çekiciler tarafından çekilip ceza ödedikten sonra araçlarını teslim alıyorlar. HER GÜN AYNI ŞEY Her seferinde aynı ayrıntıya sahip olan Albay Burak Caddesi üzerinde hatalı park yapılan araçların çekilmesi hiçbir sürücüyü rahatsız etmiyor galiba. Araçların çekildiğini bilen sürücüler her seferinde araçlarını aynı yere park etmeye devam ediyor. Araç çekicileri araç çekmek den yoruldu ama araç sürücüleri yanlış park yapmak dan  yorulmadı.
Trafik polisleri Albay Burak caddesi üzerinde park yasağına uymayan araç sürücülerini önce uyardı. Sonra ceza kesti ondan sonra araçları otoparka çektirdi.

Trafik ekipleri yasak olan yerlere park eden araç sürücülerine yapılan uyarıya rağmen park etmeleri nedeni ile önce ceza kesti ardından araçları çekici ile otoparka çektirdi. Cadde üzerinde kapalı ve açık olmak üzere üç adet otopark bulunmasına rağmen araç sürücüleri otopark ücreti ödememek için araçlarını cadde üzerine gelişi güzel park etmeye devam ediyor. Anos iel uyaran trafik ekipleri araçlarını çekmeyen sürücülere ceza kesti.

PARK PARASI YERİNE CEZA ÖDÜYORLAR
Yanlış park sonucu çekilen araçların sayısı her gün artarken araç sürücüleri kısa bir süre sonra yine aynı yerlere park etmeye devam ediyor.  İlçemizde birçok araç yanlış park sonucu çekiciler tarafından çekilip ceza ödedikten sonra araçlarını teslim alıyorlar.

HER GÜN AYNI ŞEY
Her seferinde aynı ayrıntıya sahip olan Albay Burak Caddesi üzerinde hatalı park yapılan araçların çekilmesi hiçbir sürücüyü rahatsız etmiyor galiba. Araçların çekildiğini bilen sürücüler her seferinde araçlarını aynı yere park etmeye devam ediyor. Araç çekicileri araç çekmek den yoruldu ama araç sürücüleri yanlış park yapmak dan  yorulmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.