ÖNCE YAYA GÜVENLİĞİ

Eğitim 08.05.2019 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖNCE YAYA GÜVENLİĞİ

Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve 04-10 Mayıs Karayolu Trafik Haftası sebebiyle Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği temalı program düzenlendi.

Kocaeli Valiliği, 4-10 Mayıs arası Trafik Haftası dolayısı ile İL genellinde farklı programlar düzenledi. Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü de Anıt parkta bir etkinlik düzenledi.  “Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği” programı gerçekleştirdi.  programa, Kaymakam Mustafa ırmak, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve Trafik Polisleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.  Öğrenciler ile beraber ‘Öncelik Yayanın, Öncelik Hayatın’ sloganları eşliğinde Kaymakam Irmak  ve protokol heyeti engelli bir vatandaş ile beraber karşıdan karşıya geçti. Ardından Jandarma, ambulans ve itfaiye ekiplerinin ekipmanlarını tanıttığı stantlar gezildi.  Kazalar yüzde 21 azaldı Trafik Haftasının önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Irmak “Bu yıl bizim için ayrı bir değeri var. Çünkü bu yıl ayrıca yaya öncelik yılı olarak kutlanmaktadır. 2018’in ilk dört ayında 1262 tane yaralı ve ölümlü trafik kazası oldu. Ancak 2019 yılına gelince bu sayı 991 oldu. Bu yüzde 21 azalma oldu demektir. Bunun altında yayalarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına uyması yatmaktadır. Bizim hedefimizi bu sayıları sıfıra düşürmek. Türkiye genelinde 2019‘un 2018’e göre yüzde 41 trafik kazasında azalma gerçekleşti. Herkes bilinçlendiği zaman bu sayı daha da azalacak. Trafik de sabır önemlidir bu yüzden sürücülerimize sabırlı olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu. 
Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve 04-10 Mayıs Karayolu Trafik Haftası sebebiyle Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği temalı program düzenlendi.

Kocaeli Valiliği, 4-10 Mayıs arası Trafik Haftası dolayısı ile İL genellinde farklı programlar düzenledi. Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü de Anıt parkta bir etkinlik düzenledi. 

“Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği” programı gerçekleştirdi.  programa, Kaymakam Mustafa ırmak, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve Trafik Polisleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı. 

Öğrenciler ile beraber ‘Öncelik Yayanın, Öncelik Hayatın’ sloganları eşliğinde Kaymakam Irmak  ve protokol heyeti engelli bir vatandaş ile beraber karşıdan karşıya geçti. Ardından Jandarma, ambulans ve itfaiye ekiplerinin ekipmanlarını tanıttığı stantlar gezildi. 

Kazalar yüzde 21 azaldı
Trafik Haftasının önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Irmak “Bu yıl bizim için ayrı bir değeri var. Çünkü bu yıl ayrıca yaya öncelik yılı olarak kutlanmaktadır. 2018’in ilk dört ayında 1262 tane yaralı ve ölümlü trafik kazası oldu. Ancak 2019 yılına gelince bu sayı 991 oldu. Bu yüzde 21 azalma oldu demektir. Bunun altında yayalarımızın ve sürücülerimizin trafik kurallarına uyması yatmaktadır. Bizim hedefimizi bu sayıları sıfıra düşürmek. Türkiye genelinde 2019‘un 2018’e göre yüzde 41 trafik kazasında azalma gerçekleşti. Herkes bilinçlendiği zaman bu sayı daha da azalacak. Trafik de sabır önemlidir bu yüzden sürücülerimize sabırlı olmalarını istiyorum” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.