LASTİK İŞ

ONKOLOJİ HASTANESİ 4 MART'TA AÇILIYOR

Sağlık 22.02.2019 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ONKOLOJİ HASTANESİ 4 MART'TA AÇILIYOR

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde yaptırılan Onkoloji ve Palyatif Hasta Bakım Merkezi’nde, 4 Mart’tan itibaren hasta kabulüne başlanacak.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içinde yapılan Semahat Aracı Onkoloji Hastanesi ve Palyatif Bakım Merkezi 4 Mart2ta hizmete giriyor. Hastane, kanser hastalarının yanı sıra Alzheimer, Demans (Bunama), Parkinson ve hareket bozukluğu olan fiziki sorunu bulunmayan hastalara hizmet verecek. HASTALAR NAKLEDİLECEK 5 katlı inşaa edilen Semahat Aracı Onkoloji Hastanesi ve Palyatif Bakım Merkezi, 20’si VİP olmak üzere 110 yatak kapasiteli. Üçüncü katı Palyatif Bakım Merkezi, diğer katları Onkoloji hastaları için planlanan hastaneye 4 Mart’ta mevcut hastanenin onkoloji servisinde yatan 30 hasta nakledilecek. Kemoterapi dahil tüm tedavileri burada devam edecek.
Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde yaptırılan Onkoloji ve Palyatif Hasta Bakım Merkezi’nde, 4 Mart’tan itibaren hasta kabulüne başlanacak.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içinde yapılan Semahat Aracı Onkoloji Hastanesi ve Palyatif Bakım Merkezi 4 Mart2ta hizmete giriyor. Hastane, kanser hastalarının yanı sıra Alzheimer, Demans (Bunama), Parkinson ve hareket bozukluğu olan fiziki sorunu bulunmayan hastalara hizmet verecek.

HASTALAR NAKLEDİLECEK

5 katlı inşaa edilen Semahat Aracı Onkoloji Hastanesi ve Palyatif Bakım Merkezi, 20’si VİP olmak üzere 110 yatak kapasiteli. Üçüncü katı Palyatif Bakım Merkezi, diğer katları Onkoloji hastaları için planlanan hastaneye 4 Mart’ta mevcut hastanenin onkoloji servisinde yatan 30 hasta nakledilecek. Kemoterapi dahil tüm tedavileri burada devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.