"ONURUMUZU ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GERİ İSTİYORUZ"

Değirmendere 03.01.2015 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

"ONURUMUZU ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GERİ İSTİYORUZ"

Her hafta Çınarlık Meydanı'nda toplanarak basın açıklaması yapan Vardiya Bizde Platformunun Sessiz Çığlık eyleminde bu hafta Emekli Tuğamiral Fahrican Yıldırım konuştu.

Tuğamiral Yıldırım anayasa mahkemesinde gelecek iyi haberi beklediklerini ve ümitlerinin yeşerdiklerini kaydetti.  ÜMİTLERİMİZ YEŞERİYOR Yoğun katılımın sağlandığı bu hafta ki eylemde Tuğamiral Yıldırım duygu yüklü bir konuşma yaptı. Yıldırım "Karanlık bir süreçten geçiyoruz. Bende 3 yılımı cezaevinde geçirdim. Ama her şeye rağmen umudumuzu kaybetmedik çünkü suçlu olmadığımızı biliyoruz. Bizleri masum gören insanlar bizimle birlikte aynı yolda yürümeye başladı. Ümitlerimiz yeşeriyor. Bize onurumu, özgürlüğümüzü geri vermelerini bekliyoruz. Anayasa mahkemesinden gelecek iyi haberi bekliyoruz" dedi. 
Her hafta Çınarlık Meydanı'nda toplanarak basın açıklaması yapan Vardiya Bizde Platformunun Sessiz Çığlık eyleminde bu hafta Emekli Tuğamiral Fahrican Yıldırım konuştu.
Tuğamiral Yıldırım anayasa mahkemesinde gelecek iyi haberi beklediklerini ve ümitlerinin yeşerdiklerini kaydetti. 
ÜMİTLERİMİZ YEŞERİYOR
Yoğun katılımın sağlandığı bu hafta ki eylemde Tuğamiral Yıldırım duygu yüklü bir konuşma yaptı. Yıldırım "Karanlık bir süreçten geçiyoruz. Bende 3 yılımı cezaevinde geçirdim. Ama her şeye rağmen umudumuzu kaybetmedik çünkü suçlu olmadığımızı biliyoruz. Bizleri masum gören insanlar bizimle birlikte aynı yolda yürümeye başladı. Ümitlerimiz yeşeriyor. Bize onurumu, özgürlüğümüzü geri vermelerini bekliyoruz. Anayasa mahkemesinden gelecek iyi haberi bekliyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.