ORGAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Sağlık 06.11.2017 - 14:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORGAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde stant açıldı.

  Bu yıl organ bağışına büyük ilgi olduğunu belirten hastane yöneticisi Yüksel Pehlevan, Organ Bağışı Haftası dolayısıyla her yıl hastanede stant açtıklarını söyledi. Bu yıl organ bağışına büyük bir ilgi olduğunu ifade eden hastane yöneticisi Yüksel Pehlevan, "Çünkü bir yıl içerisinde 145 organ bağışı yapılırken bir saat içerisinde  27 organ bağışı gerçekleştirildi. Organ bağışı olarak Kocaeli genelinde 32 kurum var, bu kurumların içerisinde biz 6. sıradayız." şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından organ bağışı birimi tarafından "Senden Can Bekleyen Canlar Var" adı altında organ bağış standı açıldı.
Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde stant açıldı.

 

Bu yıl organ bağışına büyük ilgi olduğunu belirten hastane yöneticisi Yüksel Pehlevan, Organ Bağışı Haftası dolayısıyla her yıl hastanede stant açtıklarını söyledi.

Bu yıl organ bağışına büyük bir ilgi olduğunu ifade eden hastane yöneticisi Yüksel Pehlevan, "Çünkü bir yıl içerisinde 145 organ bağışı yapılırken bir saat içerisinde  27 organ bağışı gerçekleştirildi. Organ bağışı olarak Kocaeli genelinde 32 kurum var, bu kurumların içerisinde biz 6. sıradayız." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından organ bağışı birimi tarafından "Senden Can Bekleyen Canlar Var" adı altında organ bağış standı açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.