ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI

Gündem 20.09.2019 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜNÜN TAYİNİ ÇIKTI

2014 yılı Eylül ayında ilçemizde orman işletme Müdürü olarak görev yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu Ankara’ya tayını çıktı.

 2014 yılında ilçemize atanan Gölcük orman işletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu ilçemizde göreve başladı. 5 yıllık görev süresince başarılı çalışmalarda bulunan Kaptanoğlu yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Hamdi Kaptanoğlu; “şirin ve güzel ilçemiz olan Gölcük’te tam 5 yıldır görev yaptım. Bu süreçte ormanlarımızla ilgili duyarlı çalışmalar yaparken, aynı zamanda ormanlarımızın gelişmesi için büyük oranda çaba gösterdik. Ormanlara kolaylıkla ulaşmak için orman içerisinde yolları yeniledik. Orman bakımı en üst seviyede gerçekleştirdik. 5 yıllık görevimizi çalışmalarla tamamladık. Bu gün benim tayınım Ankara orman işletme genel müdürlüğü kadastro daire başkan yardımcılığına atandım. Tabi ki güzel ve şirin Gölcükten ayrılmak zor geliyor. Ama görev gereği ayrılmak zorundayım. Bu gün burada ilişkimi kesiyorum. Ekim ayında orman işletme genel müdürlüğü kadastro daire başkan yardımcılığında görevime başlayacağım” dedi. Gölcük orman işletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu geçtiğimiz Cuma günü vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.   Fahri Haner
2014 yılı Eylül ayında ilçemizde orman işletme Müdürü olarak görev yapan Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu Ankara’ya tayını çıktı.

 2014 yılında ilçemize atanan Gölcük orman işletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu ilçemizde göreve başladı. 5 yıllık görev süresince başarılı çalışmalarda bulunan Kaptanoğlu yaptığı kısa açıklamada şunları dile getirdi. Hamdi Kaptanoğlu; “şirin ve güzel ilçemiz olan Gölcük’te tam 5 yıldır görev yaptım. Bu süreçte ormanlarımızla ilgili duyarlı çalışmalar yaparken, aynı zamanda ormanlarımızın gelişmesi için büyük oranda çaba gösterdik. Ormanlara kolaylıkla ulaşmak için orman içerisinde yolları yeniledik. Orman bakımı en üst seviyede gerçekleştirdik. 5 yıllık görevimizi çalışmalarla tamamladık. Bu gün benim tayınım Ankara orman işletme genel müdürlüğü kadastro daire başkan yardımcılığına atandım. Tabi ki güzel ve şirin Gölcükten ayrılmak zor geliyor. Ama görev gereği ayrılmak zorundayım. Bu gün burada ilişkimi kesiyorum. Ekim ayında orman işletme genel müdürlüğü kadastro daire başkan yardımcılığında görevime başlayacağım” dedi. Gölcük orman işletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu geçtiğimiz Cuma günü vedalaşarak ilçemizden ayrıldı.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.