ORMANDA TATBİKAT YAPILDI

Gündem 13.04.2019 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORMANDA TATBİKAT YAPILDI

Gölcük Orman İşletme müdürlüğü tarafından düzenlenen ormanda üretin ve verimlilik tatbikatına orman kooperatifleri ve muhtarlarında katılımı ile tatbikatı yapıldı.

Ormanların üretim ve veriminin artması için çalışmalar başlatan Gölcük orman işletme müdürlüğü Ay Tepe de orman ve verimlilik arttırma tatbikatı düzenledi. Düzenlenen ormanda üretin ve verimlilik arttırma tatbikatına Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Kooperatifleri, muhtarlar ve Gölcük Orman işletme müdürlüğünde çalışan görevlilerle birlikte 90 kişi katılarak tatbikatı gerçekleştirdiler.   Ormanda üretin ve verimlilik arttırma tatbikatı ile ilgili açıklama yapan Gölcük Orman İşletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu; “Ormancı her türlü arazi şartlarında ve iklim koşulunda çalışandır. Biz teşkilat olarak ormanların korunmasının yanında, Amenajman planları ve İşletme amaçları doğrultusunda sürdürülebilir olarak işletilmesi için bakım çalışmaları yapmaktayız. Bu çalışmalarımızın kapsamında üretim ve verimlilik her yıla göre artış sağlanıyor. 2019 yılı üretim programımızda 44 artarak 150.000 m³ ye ulaştı. Ülkenin odun, Kereste ihtiyacını karşılamanın yanında köylüye kazanç kapısı olmaya devam ediyoruz. Bugün İşletme Müdürlüğümüz personeli, muhtarlarımız ve Orman Kooperatif Başkanlarının katılımlarıyla yapılan bu üretim ve standardizasyon tatbikatında Üretim teknikleri ile en yüksek verim ve Milli faydayı sağlayacağımız standartların getirilmesi hedeflenmektedir” dedi.   Fahri Haner 
Gölcük Orman İşletme müdürlüğü tarafından düzenlenen ormanda üretin ve verimlilik tatbikatına orman kooperatifleri ve muhtarlarında katılımı ile tatbikatı yapıldı.

Ormanların üretim ve veriminin artması için çalışmalar başlatan Gölcük orman işletme müdürlüğü Ay Tepe de orman ve verimlilik arttırma tatbikatı düzenledi. Düzenlenen ormanda üretin ve verimlilik arttırma tatbikatına Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Kooperatifleri, muhtarlar ve Gölcük Orman işletme müdürlüğünde çalışan görevlilerle birlikte 90 kişi katılarak tatbikatı gerçekleştirdiler.

 

Ormanda üretin ve verimlilik arttırma tatbikatı ile ilgili açıklama yapan Gölcük Orman İşletme müdürü Hamdi Kaptanoğlu; “Ormancı her türlü arazi şartlarında ve iklim koşulunda çalışandır. Biz teşkilat olarak ormanların korunmasının yanında, Amenajman planları ve İşletme amaçları doğrultusunda sürdürülebilir olarak işletilmesi için bakım çalışmaları yapmaktayız. Bu çalışmalarımızın kapsamında üretim ve verimlilik her yıla göre artış sağlanıyor. 2019 yılı üretim programımızda 44 artarak 150.000 m³ ye ulaştı. Ülkenin odun, Kereste ihtiyacını karşılamanın yanında köylüye kazanç kapısı olmaya devam ediyoruz. Bugün İşletme Müdürlüğümüz personeli, muhtarlarımız ve Orman Kooperatif Başkanlarının katılımlarıyla yapılan bu üretim ve standardizasyon tatbikatında Üretim teknikleri ile en yüksek verim ve Milli faydayı sağlayacağımız standartların getirilmesi hedeflenmektedir” dedi.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.