ORMANDA YÜRÜYEN ŞAHSI YILAN SOKTU

15.08.2019 - 11:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORMANDA YÜRÜYEN ŞAHSI YILAN SOKTU

BAşiskele tepecik köyünde meydana gelen olayda,ormanlık alanda yürüyüş yapan bir kişiyi yılan soktu. Şahıs kurtarma ekipleri tarafından 7 saatlik bir uğraş sonucu hastaneye yetiştirilebildi.

enkocaeli.com sitesinin haberine göre, olay Başiskele'ye bağlı Tepecik Köyü çevresinde Ercuva Yaylası  yolunda orada saat 13.00’da gerçekleşti.45 yaşında olduğu tahmin edilen, İsminin Metin olduğu öğrenilen Kocaelili adamı doğa gezisi sırasında Serindere Kanyonu’nun orada yılan soktu. 7 SAAT TAŞINARAK Çevresindekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri arazi koşullarından dolayı adamın bulunduğu yere yürüyerek ulaştılar. Yaralı adam çevredekilerin de yardımı alınarak sedye ile 7 saatlik taşımanın ardından ambulansa bindirildi. Hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumu şuan bilinmiyor.
BAşiskele tepecik köyünde meydana gelen olayda,ormanlık alanda yürüyüş yapan bir kişiyi yılan soktu. Şahıs kurtarma ekipleri tarafından 7 saatlik bir uğraş sonucu hastaneye yetiştirilebildi.

enkocaeli.com sitesinin haberine göre, olay Başiskele'ye bağlı Tepecik Köyü çevresinde Ercuva Yaylası 

yolunda orada saat 13.00’da gerçekleşti.45 yaşında olduğu tahmin edilen, İsminin Metin olduğu öğrenilen Kocaelili adamı doğa gezisi sırasında Serindere Kanyonu’nun orada yılan soktu.

7 SAAT TAŞINARAK
Çevresindekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri arazi koşullarından dolayı adamın bulunduğu yere yürüyerek ulaştılar. Yaralı adam çevredekilerin de yardımı alınarak sedye ile 7 saatlik taşımanın ardından ambulansa bindirildi. Hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumu şuan bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.