ÖRNEK UYGULAMA

Gölcük 19.06.2015 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖRNEK UYGULAMA

Gölcük Belediyesinin Belediye Sınırları içinde yer alan Mezarlık alanlarında çalışmalar büyük hızla ve özenle devam ediyor.

Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliğinin yürüttüğü çalışmalar eksiksiz ve sorunsuz şekilde devam ediyor. Belediye Mezarlık alanlarının belirlenen yerlere Eşarp, Kuran-ı Kerim ve Festen oluşan ve Kapalı Pano içerisinde muhafaza edilen setler koyuldu. Bu imkanlar sayesinde mezarlıklara yakınlarına kuran okuma ihtiyacı duyan vatandaşlara ibadetlerini daha rahat, güzel ve eksiksiz bir şekilde yapılma imkanı sağlanıyor.. Gölcük Belediyesinin her konuda olduğu gibi, Mezarlıklar konusundaki bu girişimleri ve çalışmaları, büyük titizlik ve duyarlılık çerçevesinde vatandaşların bir kez daha takdirini kazanmakta.  
Gölcük Belediyesinin Belediye Sınırları içinde yer alan Mezarlık alanlarında çalışmalar büyük hızla ve özenle devam ediyor.

Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliğinin yürüttüğü çalışmalar eksiksiz ve sorunsuz şekilde devam ediyor.

Belediye Mezarlık alanlarının belirlenen yerlere Eşarp, Kuran-ı Kerim ve Festen oluşan ve Kapalı Pano içerisinde muhafaza edilen setler koyuldu. Bu imkanlar sayesinde mezarlıklara yakınlarına kuran okuma ihtiyacı duyan vatandaşlara ibadetlerini daha rahat, güzel ve eksiksiz bir şekilde yapılma imkanı sağlanıyor.. Gölcük Belediyesinin her konuda olduğu gibi, Mezarlıklar konusundaki bu girişimleri ve çalışmaları, büyük titizlik ve duyarlılık çerçevesinde vatandaşların bir kez daha takdirini kazanmakta.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.