LASTİK İŞ

ORTA HİSAR BELEDİYESİNİ GÖLCÜK'DE AĞIRLADIK

Gölcük 15.05.2017 - 10:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ORTA HİSAR BELEDİYESİNİ GÖLCÜK'DE AĞIRLADIK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kardeş Belediye olan Trabzon'un merkez ilçe Belediyesi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve ekibini Gölcük'te misafir etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve beraberindekiler üç günlüğüne kardeş Belediye olan Gölcük Belediyesinin misafirliğinde Gölcük'ü tanıma ve nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla bir dizi program gerçekleştirildi. Programların ilk ayağı olan iki kardeş Belediyelerin tarihçelerini ve ilçedeki tarihi ve turistik alanları ifade eden karma fotoğraf sergisi açılışıyla başladı. Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ile her iki Belediyelerin meclis üyelerinden bir gurup katıldı.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından taraflar Ortahisar ve Gölcük İlçelerini tarihi ve turistik yönleriyle ifade eden karma fotoğraf sergisini gezdiler. Yapılan ziyaretler ile ilgi Ortahisar Belediye Başkanı şunları söyledi ““ Trabzon'da yeni kurulmuş bir İlçe Belediyesiyiz. Gölcük  Belediyesi ile kardeş Belediye olma kararını aldık, bundan da çok keyif ve onur duyuyoruz. Bu kardeşliğin bir nişanesi olarak kıymetli Başkanımız ve heyetiyle beraber Trabzon'da olduğu gibi bugünde Gölcük'ümüzde bizleri ağırlıyorlar ve muhteşem bir ev sahipliği yapıyorlar. Kendilerine ve heyetine çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler ile hem kardeşlik ruhunu pekiştiriyoruz hem de şehircilik manasında  bir tecrübe paylaşımı oluyor” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı açıklmada “Kardeş Belediyemiz olan Ortahisar Belediye Başkanı ve meclis üyelerini davetimiz üzerine üç günlüğüne ilçemize geldiler kendilerine davetimizi kırmadıkları için teşekkür ederim. Gönülden bir bağımızın var olması sebebi ile gelecekte de bu gönül bağını sürdürmeyi hedefliyoruz.Kendilerini İlçemizde ağırlamaktan onur duydum. Bu anlamda ilk programımız olan Ortahisar – Gölcük karma fotoğraf sergimizi açtık ve bu üç günlük ziyarette Gölcüğümüzün tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Amacımız kardeşliğimizin devamını sağlamak “ dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kardeş Belediye olan Trabzon'un merkez ilçe Belediyesi Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve ekibini Gölcük'te misafir etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ve beraberindekiler üç günlüğüne kardeş Belediye olan Gölcük Belediyesinin misafirliğinde Gölcük'ü tanıma ve nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla bir dizi program gerçekleştirildi.
Programların ilk ayağı olan iki kardeş Belediyelerin tarihçelerini ve ilçedeki tarihi ve turistik alanları ifade eden karma fotoğraf sergisi açılışıyla başladı. Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ile her iki Belediyelerin meclis üyelerinden bir gurup katıldı.Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından taraflar Ortahisar ve Gölcük İlçelerini tarihi ve turistik yönleriyle ifade eden karma fotoğraf sergisini gezdiler.
Yapılan ziyaretler ile ilgi Ortahisar Belediye Başkanı şunları söyledi ““ Trabzon'da yeni kurulmuş bir İlçe Belediyesiyiz. Gölcük  Belediyesi ile kardeş Belediye olma kararını aldık, bundan da çok keyif ve onur duyuyoruz. Bu kardeşliğin bir nişanesi olarak kıymetli Başkanımız ve heyetiyle beraber Trabzon'da olduğu gibi bugünde Gölcük'ümüzde bizleri ağırlıyorlar ve muhteşem bir ev sahipliği yapıyorlar. Kendilerine ve heyetine çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler ile hem kardeşlik ruhunu pekiştiriyoruz hem de şehircilik manasında  bir tecrübe paylaşımı oluyor” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı açıklmada “Kardeş Belediyemiz olan Ortahisar Belediye Başkanı ve meclis üyelerini davetimiz üzerine üç günlüğüne ilçemize geldiler kendilerine davetimizi kırmadıkları için teşekkür ederim. Gönülden bir bağımızın var olması sebebi ile gelecekte de bu gönül bağını sürdürmeyi hedefliyoruz.Kendilerini İlçemizde ağırlamaktan onur duydum. Bu anlamda ilk programımız olan Ortahisar – Gölcük karma fotoğraf sergimizi açtık ve bu üç günlük ziyarette Gölcüğümüzün tarihi ve turistik yerlerini gezeceğiz. Amacımız kardeşliğimizin devamını sağlamak “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.