ORTAK NOKTAMIZ GÖLCÜK

11.05.2016 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ORTAK NOKTAMIZ GÖLCÜK

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, geçtiğimiz hafta oluşturduğu Kadın Kolları Komisyonu ile yine önemli bir işe daha imza attı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, geçtiğimiz hafta oluşturduğu Kadın Kolları Komisyonu ile yine önemli bir işe daha imza attı.  Kültür Derneği Platformunda yer alan Başkan ve yöneticilerinin eşlerinden oluşan Kadın Komisyonu, ilk Başkan Ayşe Denlikol Başkanlığı'nda Eskişehirliler Derneği'nde ilk kez bir araya gelerek, hem tanıştılar, hem de neler yapabileceklerini paylaşarak, fikir alışverişinde bulundular. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları'nın gerçekleştirdiği tanışma toplantısında Başkan Denlikol, "Kadın ve Kadın hakları için ne yapacağız, bugün ilk toplantımızın ana gündem maddesi bu. Bundan sonraki süreçte sık sık bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunacağız. Yapılacak projeleri erkeklerle birlikte sürdüreceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza, katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Gölcük'e katkı sunacak projeleri üretmektir. Her birimiz farklı illerden olsak bile, hepimizin ortak paydası Gölcük" dedi. 
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, geçtiğimiz hafta oluşturduğu Kadın Kolları Komisyonu ile yine önemli bir işe daha imza attı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu, geçtiğimiz hafta oluşturduğu Kadın Kolları Komisyonu ile yine önemli bir işe daha imza attı. 
Kültür Derneği Platformunda yer alan Başkan ve yöneticilerinin eşlerinden oluşan Kadın Komisyonu, ilk Başkan Ayşe Denlikol Başkanlığı'nda Eskişehirliler Derneği'nde ilk kez bir araya gelerek, hem tanıştılar, hem de neler yapabileceklerini paylaşarak, fikir alışverişinde bulundular.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları'nın gerçekleştirdiği tanışma toplantısında Başkan Denlikol, "Kadın ve Kadın hakları için ne yapacağız, bugün ilk toplantımızın ana gündem maddesi bu. Bundan sonraki süreçte sık sık bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunacağız. Yapılacak projeleri erkeklerle birlikte sürdüreceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programımıza, katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Gölcük'e katkı sunacak projeleri üretmektir. Her birimiz farklı illerden olsak bile, hepimizin ortak paydası Gölcük" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.