LASTİK İŞ
ismail

OSMANİYE DE GÖLCÜKSPOR'A SALDIRDILAR !..

Spor 19.02.2020 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OSMANİYE DE GÖLCÜKSPOR'A SALDIRDILAR !..

Osmaniye ile deplasmanda karşılaşan Gölcüksporlu futbolcu ve teknik adamlara saldırı...

90 dakika boyunca Osmaniyesporlu oyuncuların sürekli gerginlik yarattığı ve 3 Osmaniyeli oyuncunun sarı kart gördüğü karşılaşmanın sonunda hakemin  5 dakika uzatma vermesinden sonra Osmaniyesporlu futbolcu ve yöneticiler Gölcüksporlu oyuncularımıza saldırdı. Emniyet güçlerinin müdahale etmek yerine adeta Osmaniyespor taraftarı gibi davranması sonucu Gölcüksporlu futbolcu ve teknik adamlar darp edildiler. Çıkan olay nedeni ile 5 dakika uzatma veren haken karşılaşmayı uzatmanın 3. dakikasında sona erdirdi. 
Osmaniye ile deplasmanda karşılaşan Gölcüksporlu futbolcu ve teknik adamlara saldırı...

90 dakika boyunca Osmaniyesporlu oyuncuların sürekli gerginlik yarattığı ve 3 Osmaniyeli oyuncunun sarı kart gördüğü karşılaşmanın sonunda hakemin  5 dakika uzatma vermesinden sonra Osmaniyesporlu futbolcu ve yöneticiler Gölcüksporlu oyuncularımıza saldırdı.

Emniyet güçlerinin müdahale etmek yerine adeta Osmaniyespor taraftarı gibi davranması sonucu Gölcüksporlu futbolcu ve teknik adamlar darp edildiler.

Çıkan olay nedeni ile 5 dakika uzatma veren haken karşılaşmayı uzatmanın 3. dakikasında sona erdirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.