LASTİK İŞ
ismail

OSMANLI KAHVECİSİ AÇILDI

Ekonomi 13.11.2016 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OSMANLI KAHVECİSİ AÇILDI

Cüneyt Özyurt, Süha Foto, Ali Rıza Yaman ve Mine Altınel ortaklığında Bir kahvenin '40 yıl hatırı var' denilir. Bu söz Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Gölcük Şubesi'nin hizmete girmesiyle birlikte 'O kahvenin lezzeti 41 yıl damakta kalır' sözüyle değişip ilçemizde açılışı yapıldı. Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisinin açılışını Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kaymakam Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Eski bakan Ergün “Bizler kahvenin kırk yıl hatırının olduğunu biliyorduk bu mekanla kahvenin hatırı 41 yıla çıkmış” dedi.

Cüneyt Özyurt, Süha Foto, Ali Rıza Yaman ve Mine Altınel ortaklığında  Bir kahvenin '40 yıl hatırı var' denilir. Bu söz Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Gölcük Şubesi'nin hizmete girmesiyle birlikte 'O kahvenin lezzeti 41 yıl damakta kalır' sözüyle değişip ilçemizde açılışı yapıldı.  Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisinin açılışını Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kaymakam Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Eski bakan Ergün “Bizler kahvenin kırk yıl hatırının olduğunu biliyorduk bu mekanla kahvenin hatırı 41 yıla çıkmış” dedi.  41 YIL HATIR Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ”Gölcük'teki bu güzel mekanın açılışında olmaktan mutluyum. Gerçekten depremin ardından Kocaeli'de yaşanacak yer olmayacağını eskisi gibi tekrar ayağa kalkamayacağını düşündük. Ama Kocaeli genelinde yapılan çalışmalar depremin izlerini neredeyse sildi. Şu an gördüğümüz gibi ilimizde ve ilçelerimizde her hangi bir sorun yok.. Bu işletmenin sahipleri ile Ankara'da da bir arada bulundum. Orada da bu hizmeti güzel bir şekilde veriyorlar. Kahvenin kırkyıllık hatırını 41 yıla çıkardılar. Hayırlı olsun” dedi. GÜZEL MEKAN Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Depremin ardından ilçemiz ciddi hasar gördü. Kendi filizlerimizden yeniden doğduk. İlçemize artı değer katacak işletmenin açılışını yapıyoruz. İşletme sahipleri farklı bir dizaynla mekanlarını yaptılar. İşletme sahiplerine bol kazanç diliyorum”dedi. MODERN VE YAŞANILIR KENT Kaymakam Adem Yazıcı “ Oldukça güzel ve farklı tasarıma sahip bir işletmenin açılışını yapıyoruz. İlçemiz depremin ardından hızlı bir gelişim sağladı. Gölcük eskisi gibi modern ve yaşanılır bir kent oldu. Bu güzel mekanı ilçemize saplayan yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum”dedi. KAHVELERİN EFENDİSİ Her metrekaresi itinayla özenle dizayn edilmiş, her porseleni gerçekten samimiyetle güler yüzle hizmet etmekte en önemlisi bu mekan 'kahvelerin efendisi'. Evet, kahvelerin efendisi çünkü 15 çeşit Türk kahvesi, 7 çeşit filtre kahve ve 13 çeşit dünya kahvesi bulunuyor.   EN MEŞHURLARI BU MEKANDA Özel tarifler, zahmetli hazırlanan kahveler ama en büyük lezzetler bu mekanda. Mesela 'tarifi sır' olan bir kahve var burada. Adı 'efe kahvesi' mutlaka denenmesi gereken kahvelerden biri.  Mekanın en meşhur kahvelerinden biri tabi sadece bir tanesi. 'Süvari' var bir de hani çocukluğumuzda içtiğimiz o sütlü kahve benziyor tadı ama lezzeti ise harika. Sadece kahve değil tabi çok meşhurlarından bir ürün yine 'fincan kek' denenmesi gerek. HER METREKARESİNDE 'ÖZEN' VAR Sadece kahveye değil tabi ki de karnınız acıktığında da gidilmesi gereken bir yer burası.  Kavurmalı bir tost var burada müptelası olacağınız. Aperatif atıştırmalıklarda ve sabah kahvaltısını bu mekanda yapmak size iyi gelecek.  Mekan toplamda 4 katlı ve her katı 70 metrekareden 250 metrekare alan sizler için özel olarak hazırlandı. Birde duvar resimleri var özel ve işinin ehli bir ressam tarafından tek tek çizilmiş.
Cüneyt Özyurt, Süha Foto, Ali Rıza Yaman ve Mine Altınel ortaklığında Bir kahvenin '40 yıl hatırı var' denilir. Bu söz Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Gölcük Şubesi'nin hizmete girmesiyle birlikte 'O kahvenin lezzeti 41 yıl damakta kalır' sözüyle değişip ilçemizde açılışı yapıldı. Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisinin açılışını Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kaymakam Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Eski bakan Ergün “Bizler kahvenin kırk yıl hatırının olduğunu biliyorduk bu mekanla kahvenin hatırı 41 yıla çıkmış” dedi.

Cüneyt Özyurt, Süha Foto, Ali Rıza Yaman ve Mine Altınel ortaklığında  Bir kahvenin '40 yıl hatırı var' denilir. Bu söz Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisi Gölcük Şubesi'nin hizmete girmesiyle birlikte 'O kahvenin lezzeti 41 yıl damakta kalır' sözüyle değişip ilçemizde açılışı yapıldı. 
Bayram Efendi Osmanlı Kahvecisinin açılışını Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kaymakam Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Eski bakan Ergün “Bizler kahvenin kırk yıl hatırının olduğunu biliyorduk bu mekanla kahvenin hatırı 41 yıla çıkmış” dedi. 
41 YIL HATIR
Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ”Gölcük'teki bu güzel mekanın açılışında olmaktan mutluyum. Gerçekten depremin ardından Kocaeli'de yaşanacak yer olmayacağını eskisi gibi tekrar ayağa kalkamayacağını düşündük. Ama Kocaeli genelinde yapılan çalışmalar depremin izlerini neredeyse sildi. Şu an gördüğümüz gibi ilimizde ve ilçelerimizde her hangi bir sorun yok.. Bu işletmenin sahipleri ile Ankara'da da bir arada bulundum. Orada da bu hizmeti güzel bir şekilde veriyorlar. Kahvenin kırkyıllık hatırını 41 yıla çıkardılar. Hayırlı olsun” dedi.
GÜZEL MEKAN
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Depremin ardından ilçemiz ciddi hasar gördü. Kendi filizlerimizden yeniden doğduk. İlçemize artı değer katacak işletmenin açılışını yapıyoruz. İşletme sahipleri farklı bir dizaynla mekanlarını yaptılar. İşletme sahiplerine bol kazanç diliyorum”dedi.
MODERN VE YAŞANILIR KENT
Kaymakam Adem Yazıcı “ Oldukça güzel ve farklı tasarıma sahip bir işletmenin açılışını yapıyoruz. İlçemiz depremin ardından hızlı bir gelişim sağladı. Gölcük eskisi gibi modern ve yaşanılır bir kent oldu. Bu güzel mekanı ilçemize saplayan yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum”dedi.
KAHVELERİN EFENDİSİ
Her metrekaresi itinayla özenle dizayn edilmiş, her porseleni gerçekten samimiyetle güler yüzle hizmet etmekte en önemlisi bu mekan 'kahvelerin efendisi'. Evet, kahvelerin efendisi çünkü 15 çeşit Türk kahvesi, 7 çeşit filtre kahve ve 13 çeşit dünya kahvesi bulunuyor.  
EN MEŞHURLARI BU MEKANDA
Özel tarifler, zahmetli hazırlanan kahveler ama en büyük lezzetler bu mekanda. Mesela 'tarifi sır' olan bir kahve var burada. Adı 'efe kahvesi' mutlaka denenmesi gereken kahvelerden biri.  Mekanın en meşhur kahvelerinden biri tabi sadece bir tanesi. 'Süvari' var bir de hani çocukluğumuzda içtiğimiz o sütlü kahve benziyor tadı ama lezzeti ise harika. Sadece kahve değil tabi çok meşhurlarından bir ürün yine 'fincan kek' denenmesi gerek.
HER METREKARESİNDE 'ÖZEN' VAR
Sadece kahveye değil tabi ki de karnınız acıktığında da gidilmesi gereken bir yer burası.  Kavurmalı bir tost var burada müptelası olacağınız. Aperatif atıştırmalıklarda ve sabah kahvaltısını bu mekanda yapmak size iyi gelecek.  Mekan toplamda 4 katlı ve her katı 70 metrekareden 250 metrekare alan sizler için özel olarak hazırlandı. Birde duvar resimleri var özel ve işinin ehli bir ressam tarafından tek tek çizilmiş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.