LASTİK İŞ
ismail

OTELDE ÖLEN GENÇ ENDENOZYALI KADINLA GELMİŞ

Değirmendere 08.02.2020 - 21:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OTELDE ÖLEN GENÇ ENDENOZYALI KADINLA GELMİŞ

Değirmendere de bir otelde akşam saatlerinde cansız halde bulunan gencin, otele Endonezya uyruklu bir kadınla geldiği öne sürüldü.

 KOCAELİ (DHA) - Endonezya uyruklu Y.I.H. isimli kadınla otele gelen S.K. (28), otel odasında fenalaşarak yaşamını yitirdi.   Mahallesi Deliloğlu Caddesi'ndeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, Endonezya uyruklu Y.I.H.isimli kadınla otele gelen S.K. otel odasında bir anda rahatsızlandı. Kadının haber vermesi üzerine gelen otel görevlileri, durumu 112 Acile bildirdi. Otele gelen 112 Acil ekibi S. K.nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından S.K.’nın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Polis, Endonezya uyruklu Y.I.H.’nin ifadesini alırken, şüpheli ölümün nedeninin otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtiliyor.
Değirmendere de bir otelde akşam saatlerinde cansız halde bulunan gencin, otele Endonezya uyruklu bir kadınla geldiği öne sürüldü.

 KOCAELİ (DHA) - Endonezya uyruklu Y.I.H. isimli kadınla otele gelen S.K. (28), otel odasında fenalaşarak yaşamını yitirdi. 

 Mahallesi Deliloğlu Caddesi'ndeki bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, Endonezya uyruklu Y.I.H.isimli kadınla otele gelen S.K. otel odasında bir anda rahatsızlandı. Kadının haber vermesi üzerine gelen otel görevlileri, durumu 112 Acile bildirdi. Otele gelen 112 Acil ekibi S. K.nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından S.K.’nın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Polis, Endonezya uyruklu Y.I.H.’nin ifadesini alırken, şüpheli ölümün nedeninin otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.