LASTİK İŞ

OTİZİM FARKINDALIK GÜNÜNE

05.04.2017 - 12:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OTİZİM FARKINDALIK GÜNÜNE

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle ÖZDE-BİR Eğitim Uygulama Merkezi 1.2. Kademe Müdürlüğünde bir program dahilinde Otizm Farkındalık Günü kutlandı.

Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük ÖZDE-BİR Eğitim Uygulama Merkezi 1.2. Kademe Müdürü İrfan Karabulut, Okul Müdür- leri,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. BAŞKAN ELLİBEŞ:' BELEDİYEMİZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIR' Protokol konuşmalarında söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;' Bizler bu dünyaya gelir-ken  nasıl bir Dünyaya geleceğimizi bilemiyorve Fakat birçok engellerle karşılaşmış olarak da gelebiliriz. Bu-nu hiçkimse bilemez.Engelli olmak her sağlıklı insan için uzak bir ihtimal değil.    Biz bu gerçeklerden yola çıkarak yaşamımızı sürdürmekteyiz. Ve çocuklarımız için neler yapabileceğimizi ve ne katkı sağlayacağımızın çalışmalarını yapmalıyız. Çocuklarımızın diğer insanlarla birlikte ortak yaşamı için hepimiz arayış ve gayret içerisindeyiz. Ama sadece Devletimizin mücadelesi ile bitmeyen   Çalışmaların yanısıra tüm Sivil Toplumları ile birlikte uyum içerisinde gösterilecek  çalışmalarında olması gerektiğinin önemle altını çiziyorum .Mutlaka bu çocuklarımız için bir eğitim kurumunun olması önemlidir. Bunları önemsiyoruz. Bu doğrultu da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız 'diyerek sözlerini tamamladı.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle ÖZDE-BİR Eğitim Uygulama Merkezi 1.2. Kademe Müdürlüğünde bir program dahilinde Otizm Farkındalık Günü kutlandı.

Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük ÖZDE-BİR Eğitim Uygulama Merkezi 1.2. Kademe Müdürü İrfan Karabulut, Okul Müdür- leri,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
BAŞKAN ELLİBEŞ:' BELEDİYEMİZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIR'
Protokol konuşmalarında söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş;' Bizler bu dünyaya gelir-ken  nasıl bir Dünyaya geleceğimizi bilemiyorve Fakat birçok engellerle karşılaşmış olarak da gelebiliriz. Bu-nu hiçkimse bilemez.Engelli olmak her sağlıklı insan için uzak bir ihtimal değil.    Biz bu gerçeklerden yola çıkarak yaşamımızı sürdürmekteyiz. Ve çocuklarımız için neler yapabileceğimizi ve ne katkı sağlayacağımızın çalışmalarını yapmalıyız. Çocuklarımızın diğer insanlarla birlikte ortak yaşamı için hepimiz arayış ve gayret içerisindeyiz. Ama sadece Devletimizin mücadelesi ile bitmeyen   Çalışmaların yanısıra tüm Sivil Toplumları ile birlikte uyum içerisinde gösterilecek  çalışmalarında olması gerektiğinin önemle altını çiziyorum .Mutlaka bu çocuklarımız için bir eğitim kurumunun olması önemlidir. Bunları önemsiyoruz. Bu doğrultu da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız 'diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.