LASTİK İŞ
ismail

OTO HIRSIZLARI YAKALANDI

Gölcük 21.09.2020 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OTO HIRSIZLARI YAKALANDI

Başiskele de geçtiğimiz hafta araba çalan zanlılar Gölcük de yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklamada şöyle denildi "Emniyet Müdürlüğümüzce 20/09/2020 tarihinde Başiskele ilçemizde meydana gelen, Oto Hırsızlığı olayının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda; Meydana gelen olayı K.U.(13 Adet Suç Kaydı Var.) ve F.A.(6 Adet Suç Kaydı Var.) isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilerek 20/09/2020 günü Gölcük ilçemizde yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca F.A. Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmış, K.U. isimli şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."
Başiskele de geçtiğimiz hafta araba çalan zanlılar Gölcük de yakalandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'Nden yapılan açıklamada şöyle denildi

"Emniyet Müdürlüğümüzce 20/09/2020 tarihinde Başiskele ilçemizde meydana gelen, Oto Hırsızlığı olayının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda;

Meydana gelen olayı K.U.(13 Adet Suç Kaydı Var.) ve F.A.(6 Adet Suç Kaydı Var.) isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilerek 20/09/2020 günü Gölcük ilçemizde yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra sevk edildiği adli makamlarca F.A. Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılmış, K.U. isimli şüpheli şahıs TUTUKLANMIŞTIR. 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.