LASTİK İŞ

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI ADAM YAŞAMINI YİTİRDİ

25.09.2019 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI ADAM YAŞAMINI YİTİRDİ

Otobüsün çarptığı Hayrettin Adaş hayata tutunamadı

Gölcük Karaköprü Mahallesi’nde oto aksesuar üzerine iş yeri açan ve asıl işi de inşaatçılık olan Hayrettin Adaş (45), akşam saatlerinde iş yerinden çıkarak  eve gittiği esnada, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken  bir otobüsün çarpması sonucu ağır  yaralandı. Olay sonrası Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hayrettin Adaş, burada yapılan müdahale sonrasında yoğun bakıma alındı. Ancak, kafa travması geçiren Adaş tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası Adaş'ın  cenazesi yapılan otopsi sonrasında Ordu’da toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.  
Otobüsün çarptığı Hayrettin Adaş hayata tutunamadı

Gölcük Karaköprü Mahallesi’nde oto aksesuar üzerine iş yeri açan ve asıl işi de inşaatçılık olan Hayrettin Adaş (45), akşam saatlerinde iş yerinden çıkarak  eve gittiği esnada, yolu karşıdan karşıya geçmek isterken  bir otobüsün çarpması sonucu ağır  yaralandı.

Olay sonrası Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hayrettin Adaş, burada yapılan müdahale sonrasında yoğun bakıma alındı. Ancak, kafa travması geçiren Adaş tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası Adaş'ın  cenazesi yapılan otopsi sonrasında Ordu’da toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.