LASTİK İŞ

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Gündem 21.09.2020 - 15:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU: 1 KİŞİ ÖLDÜ

Kartepe'de Uzuntarla mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan otomobil, şarampole uçtu. Kazada araçta sıkışan 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

 Edinilen bilgi ve iddiara göre; Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi Sultan Beyazıd Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Süheyla Vural idaresindeki 16 BDN 48 plakalı otomobil, cadde üzerindeki kavşakta bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Korkulukları aştıktan sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten yeşillik alana uçan otomobildeki 3 kişi araçta sıkıştı.   3 KİŞİYİ İTFAİYE KURTARDI Çevrede kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan yaralılardan sürücü Süheyla Vural, kardeşi Erdal Özcan ve yengesi Hülya Özcan'ı bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Hastaneye sevk edilen 1 çocuk annesi 70 yaşındaki Süheyla Ural hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ural'ın cenazesi yarın Kartepe Uzun Tarla Merkez Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.
Kartepe'de Uzuntarla mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkan otomobil, şarampole uçtu. Kazada araçta sıkışan 3 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

 Edinilen bilgi ve iddiara göre; Kartepe İlçesi Uzuntarla Mahallesi Sultan Beyazıd Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Süheyla Vural idaresindeki 16 BDN 48 plakalı otomobil, cadde üzerindeki kavşakta bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak yol kenarındaki demir korkuluklara çarptı. Korkulukları aştıktan sonra yaklaşık 10 metre yükseklikten yeşillik alana uçan otomobildeki 3 kişi araçta sıkıştı.

 

3 KİŞİYİ İTFAİYE KURTARDI

Çevrede kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan yaralılardan sürücü Süheyla Vural, kardeşi Erdal Özcan ve yengesi Hülya Özcan'ı bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Hastaneye sevk edilen 1 çocuk annesi 70 yaşındaki Süheyla Ural hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ural'ın cenazesi yarın Kartepe Uzun Tarla Merkez Mahalle Mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.