LASTİK İŞ

OTOPARK BİTİYOR !

Gölcük 09.06.2015 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

OTOPARK BİTİYOR !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlanma aşamasına geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için uyguladığı projeler bir bir hayata geçiriliyor. Bir yandan ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi. PARK SORUNU KALKACAK Kentin belli bölgelerinde inşa edilen katlı otoparklar, cadde ve sokaklara park etmenin önüne geçtiğinden trafik akışında da rahatlama sağlıyor. Gölcük’te çalışmaları hızla gerçekleştirilen katlı otopark yakında hizmete girecek. Park sorununu gidermek amacıyla yapılan katı otopark ile dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanması sağlanacak.   5 KAT, 150 ARAÇ Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulan katlı otopark 5 kat şeklinde yapıldı. 150 araç kapasiteye sahip olan otopark, bodrum ve dört kattan oluşuyor. Toplam 6 bin 932 metrekare alana sahip olan otoparkın bodrum katında 30, zemin katında 27 ve diğer 3 katta ise 31 araçlık park yeri mevcut.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlanma aşamasına geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak için uyguladığı projeler bir bir hayata geçiriliyor. Bir yandan ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi.

PARK SORUNU KALKACAK

Kentin belli bölgelerinde inşa edilen katlı otoparklar, cadde ve sokaklara park etmenin önüne geçtiğinden trafik akışında da rahatlama sağlıyor. Gölcük’te çalışmaları hızla gerçekleştirilen katlı otopark yakında hizmete girecek. Park sorununu gidermek amacıyla yapılan katı otopark ile dar alanlarda mümkün olduğunca daha fazla aracın parklanması sağlanacak.

 

5 KAT, 150 ARAÇ

Yaklaşık bin 200 metrekare alan üzerine kurulan katlı otopark 5 kat şeklinde yapıldı. 150 araç kapasiteye sahip olan otopark, bodrum ve dört kattan oluşuyor. Toplam 6 bin 932 metrekare alana sahip olan otoparkın bodrum katında 30, zemin katında 27 ve diğer 3 katta ise 31 araçlık park yeri mevcut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.