LASTİK İŞ
ismail

OTOPARKLAR BOMBOŞ SOKAKLARDA YER YOK…

07.08.2017 - 10:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OTOPARKLAR BOMBOŞ SOKAKLARDA YER YOK…

İlçemizin en önemli sorunlarının başında, şehiriçi trafiği ve otopark sorunu. Maalesef Türk insanı olarak, yasaklara karşı alerjimiz var. Nedense ne yasak ise o şey bizi cazip ediyor.  Tıpkı yasak yerlere park etmek gibi. 100 Bin Lira bir arabaya veriyoruz, ama nedense 3 Lira 5 Lira verip de arabamızı otoparklara bırakmıyoruz. Bu bizim Türk halkının genetik hastalığı. Hal böyle olunca, otoparklar bomboş, sokaklar ağzına kadar dolu. Hatta 2 araba arasından bile yaya geçişine neredeyse imkan yok.    Şimdi şuan da oturduğunuz yerden, bulunduğunuz bir sokağa ya da caddeye bakın, bu haberimizin ne kadar haklı yazılmış bir olduğuna kanaat getirsiniz.  İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, ceza yazmaktan, oto çekicileri araç kaldırmaktan bıktı, ama 3-5 lira otopark parası vermek istemeyen, bunun yerine 200 Lira ceza ödemek zorunda kalan sürücüler bıkmadı.  Bakın sevgili sürücüler, şehir içinde park yasağı olan yerlere park ettiğiniz zaman, yaklaşık 100 Liraya yakın trafik cezası ve bir de aracınız çekildiyse onu otoparktan almak 100 Lira.  Yani yaklaşık 200 Lira. Yarım saatlik işiniz için 3-5 Lira otopark vermek mi daha iyi, yada 200 Lira ceza ödemek mi daha iyi. Yorumu, siz otopark ücreti ödemek istemeyen araç sürücülerine bırakıyoruz… 

İlçemizin en önemli sorunlarının başında, şehiriçi trafiği ve otopark sorunu. Maalesef Türk insanı olarak, yasaklara karşı alerjimiz var. Nedense ne yasak ise o şey bizi cazip ediyor. 
Tıpkı yasak yerlere park etmek gibi.
100 Bin Lira bir arabaya veriyoruz, ama nedense 3 Lira 5 Lira verip de arabamızı otoparklara bırakmıyoruz. Bu bizim Türk halkının genetik hastalığı. Hal böyle olunca, otoparklar bomboş, sokaklar ağzına kadar dolu. Hatta 2 araba arasından bile yaya geçişine neredeyse imkan yok.   
Şimdi şuan da oturduğunuz yerden, bulunduğunuz bir sokağa ya da caddeye bakın, bu haberimizin ne kadar haklı yazılmış bir olduğuna kanaat getirsiniz. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, ceza yazmaktan, oto çekicileri araç kaldırmaktan bıktı, ama 3-5 lira otopark parası vermek istemeyen, bunun yerine 200 Lira ceza ödemek zorunda kalan sürücüler bıkmadı. 
Bakın sevgili sürücüler, şehir içinde park yasağı olan yerlere park ettiğiniz zaman, yaklaşık 100 Liraya yakın trafik cezası ve bir de aracınız çekildiyse onu otoparktan almak 100 Lira. 
Yani yaklaşık 200 Lira. Yarım saatlik işiniz için 3-5 Lira otopark vermek mi daha iyi, yada 200 Lira ceza ödemek mi daha iyi.
Yorumu, siz otopark ücreti ödemek istemeyen araç sürücülerine bırakıyoruz… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.