OYUN PARKLARI BAKIMDAN GEÇİYOR

05.01.2018 - 09:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

OYUN PARKLARI BAKIMDAN GEÇİYOR

Gölcük Belediyesi yaz döneminde yoğun şekilde kullanılan parkları bakıma aldı. Gölcük İlçe genelindeki çocuklara yeni park ve oyun alanları kazandıran Gölcük Belediye ekipleri mevcutları da günümüz koşullarında iyileştirerek kullanımına sunuyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parklara yönelik bir dizi revizyon çalışmalarını hazırlanan program doğrultusunda devam ediyorlar. Ekipler İlçe genelindeki Çocuk oyun parkları içinde bazı oyun gruplarının zeminine kauçuk döşemesi yapılması için zemin iyileştirilmesi yapıldı, oyun parklarının zeminine kum döşenmesini, oyun parkları çevresinde tahrip olan ve bozulan bitki örtüsü yeniledi.  Ayrıca ailelerin dinlendiği mevcut bankların ve kamelyaların bakımlarını gerçekleştirmeye ve Oyun parkları çevresinde genel temizlik çalışmasına devam ediyorlar. Yaz aylarında çocukların enerjilerini boşalttıkları yerlerin başında gelen çocuk oyun gruplarının bakımları belirlenen program dahilinde, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce devam ediliyor.
Gölcük Belediyesi yaz döneminde yoğun şekilde kullanılan parkları bakıma aldı. Gölcük İlçe genelindeki çocuklara yeni park ve oyun alanları kazandıran Gölcük Belediye ekipleri mevcutları da günümüz koşullarında iyileştirerek kullanımına sunuyor.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parklara yönelik bir dizi revizyon çalışmalarını hazırlanan program doğrultusunda devam ediyorlar.

Ekipler İlçe genelindeki Çocuk oyun parkları içinde bazı oyun gruplarının zeminine kauçuk döşemesi yapılması için zemin iyileştirilmesi yapıldı, oyun parklarının zeminine kum döşenmesini, oyun parkları çevresinde tahrip olan ve bozulan bitki örtüsü yeniledi.  Ayrıca ailelerin dinlendiği mevcut bankların ve kamelyaların bakımlarını gerçekleştirmeye ve Oyun parkları çevresinde genel temizlik çalışmasına devam ediyorlar.

Yaz aylarında çocukların enerjilerini boşalttıkları yerlerin başında gelen çocuk oyun gruplarının bakımları belirlenen program dahilinde, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.