ÖZAL ''ÇOCUKLARA BİLGİSAYAR DAĞITILMASI MUHTEŞEM BİR ŞEY''

Eğitim 25.11.2017 - 18:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZAL ''ÇOCUKLARA BİLGİSAYAR DAĞITILMASI MUHTEŞEM BİR ŞEY''

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bilişim Fuarı’nı çok beğendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Bilişim Fuarı, yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. 8. Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal’ın oğlu eski milletvekili Ahmet Özal da fuarın ziyaretçileri arasındaydı. Ahmet Özal, uzun bir süre fuar alanındaki stantları gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı.   BÖYLE BİR FUARIN OLMASI BENİ ETKİLEDİ Ahmet Özal çoktandır Kocaeli Bilişim Fuarının reklamlarını gördüğünü ve heyecanlandığın belirtti. Özal, “İzmit’te böyle bir fuarın olması beni etkiledi ve çok hoşuma gitti. İzmit’i zaten seviyorum. Arkadaşlarım çok burada. Onun için inşallah bu fuarın hepsini gezeceğim” dedi.   BİLGİSAYAR DAĞITIMI TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ KONUSU Özal, Türkiye’de bilgisayar ithalat yasağını rahmetli babası Turgut Özel’ın kaldırdığını, vergi ve fonlarını kaldırdığını hatırlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 6. Sınıf çocuklarına ücretsiz olarak dağıttığı bilgisayarlara da değinen Özal, “Çocukların bilgisayarla haşır neşir olması lazım, geleceği yakalamak için. Çocuklara bilgisayar dağıtılması konusu, Türkiye’nin en önemli konusudur. Türkiye’nin en önemli konusu çocuklardır. Muhteşem bir şey. Bunu yapan herkesi tebrik ediyorum” dedi.
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bilişim Fuarı’nı çok beğendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Bilişim Fuarı, yoğun ziyaretçi akınına uğruyor. 8. Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal’ın oğlu eski milletvekili Ahmet Özal da fuarın ziyaretçileri arasındaydı. Ahmet Özal, uzun bir süre fuar alanındaki stantları gezdi ve ürünler hakkında bilgi aldı.

 

BÖYLE BİR FUARIN OLMASI BENİ ETKİLEDİ

Ahmet Özal çoktandır Kocaeli Bilişim Fuarının reklamlarını gördüğünü ve heyecanlandığın belirtti. Özal, “İzmit’te böyle bir fuarın olması beni etkiledi ve çok hoşuma gitti. İzmit’i zaten seviyorum. Arkadaşlarım çok burada. Onun için inşallah bu fuarın hepsini gezeceğim” dedi.

 

BİLGİSAYAR DAĞITIMI TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ KONUSU

Özal, Türkiye’de bilgisayar ithalat yasağını rahmetli babası Turgut Özel’ın kaldırdığını, vergi ve fonlarını kaldırdığını hatırlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 6. Sınıf çocuklarına ücretsiz olarak dağıttığı bilgisayarlara da değinen Özal, “Çocukların bilgisayarla haşır neşir olması lazım, geleceği yakalamak için. Çocuklara bilgisayar dağıtılması konusu, Türkiye’nin en önemli konusudur. Türkiye’nin en önemli konusu çocuklardır. Muhteşem bir şey. Bunu yapan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.