LASTİK İŞ

ÖZCAN AİLESİNİN EVLAT ACISI

03.10.2017 - 14:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZCAN AİLESİNİN EVLAT ACISI

İlçemiz Gölcük dün sabaha yine çok erken yaşta vefat eden bir kardeşimizin selasıyla uyandı. İlçemizde uzun yıllar Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta Arçelik Bayisi olarak hizmet veren mağazanın sahibi, Niğde eşrafından Şefik Özcan ve eşi Cemile Özcan’ın 17 yaşındaki çocukları, Muharrem 25 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu

HENÜZ DAHA 17 YAŞINDAYDI Doğuştan Epilepsi hastası olan ve Kurban Bayramı’nda fenalaşarak, İzmit’te özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan, Şefik ve Cemile Özcan çiftinin 2 erkek çocuğundan birisi olan 17 yaşındaki Muharrem Özcan, yaşam savaşını kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu.  İlçemizde uzun yıllar Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta Arçelik Bayisi olarak hizmet veren mağazanın sahibi, Niğde eşrafından Şefik Özcan ve eşi Cemile Özcan’ın 17 yaşındaki çocukları, Muharrem 25 gündür verdiği yaşam mücadlesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuşması, Özcan ailesinde, Niğdeliler camiasında ve ilçemizde büyük bir üzüntü yarattı.   ÖZCAN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR Genç Muharrem’in zamansız vefat nedenyle büyük bir üzüntü yaşayan Özcan ailesini, dostları yalnız kırılmadı. Dün Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük eski Belediye Başkan ve Milletvekili adayı Ecz. Turan Dumlu, merhum Muharrem’in amcaları Refik, Cumali ve Sadri Özcan, dedesi Naci Özcan olmak üzere, çok sayıda esnaf katıldı. 17 yaşındaki Muharrem’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından, 17 Ağustos Mezarlığında son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Genç kardeşimiz Muharrem’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemiz Gölcük dün sabaha yine çok erken yaşta vefat eden bir kardeşimizin selasıyla uyandı. İlçemizde uzun yıllar Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta Arçelik Bayisi olarak hizmet veren mağazanın sahibi, Niğde eşrafından Şefik Özcan ve eşi Cemile Özcan’ın 17 yaşındaki çocukları, Muharrem 25 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu

HENÜZ DAHA 17 YAŞINDAYDI

Doğuştan Epilepsi hastası olan ve Kurban Bayramı’nda fenalaşarak, İzmit’te özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan, Şefik ve Cemile Özcan çiftinin 2 erkek çocuğundan birisi olan 17 yaşındaki Muharrem Özcan, yaşam savaşını kaybederek, hakkın rahmetine kavuştu.  İlçemizde uzun yıllar Merkez Mahallesi 20. Sokak’ta Arçelik Bayisi olarak hizmet veren mağazanın sahibi, Niğde eşrafından Şefik Özcan ve eşi Cemile Özcan’ın 17 yaşındaki çocukları, Muharrem 25 gündür verdiği yaşam mücadlesini kaybederek, hakkın rahmetine kavuşması, Özcan ailesinde, Niğdeliler camiasında ve ilçemizde büyük bir üzüntü yarattı.

 

ÖZCAN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Genç Muharrem’in zamansız vefat nedenyle büyük bir üzüntü yaşayan Özcan ailesini, dostları yalnız kırılmadı. Dün Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP Gölcük eski Belediye Başkan ve Milletvekili adayı Ecz. Turan Dumlu, merhum Muharrem’in amcaları Refik, Cumali ve Sadri Özcan, dedesi Naci Özcan olmak üzere, çok sayıda esnaf katıldı. 17 yaşındaki Muharrem’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından, 17 Ağustos Mezarlığında son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Genç kardeşimiz Muharrem’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.