LASTİK İŞ
ismail

ÖZCANZADE DE KIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

Gölcük 02.11.2019 - 16:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZCANZADE DE KIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

İlçemiz esnaflardan Arçelik Bayisi olan Özcanzade Ticarette beyaz eşyada kışa yönelik özel indirimler başladı. Buzdolabında yaklaşık 1000 liraya kadar indirim sağlandı.

İlçemizin köklü esnaflarından Arçelik bayisi olan Özcanzade Ticaret sahipleri Şefik ve Refik Özcan kardeşler her dönem beyaz eşyada özel indirimler yapıyorlar. İşletme, bu kış döneminde de  müşterilerinin alım gücüne hitap edecek beyaz eşyada özel indirimler gerçekleştirdiler.  İndirim kampanyası ile ilgili bilgi veren Özcanzade Ticaret sahibi Şefik Özcan; “Ürünlerimizde kampanya, özel indirimlerimiz devam ediyor.  Bu kapsamda , ürünlerimizde özel indirimler yaparken, aynı zamanda hediyeli satış ürünlerimiz de bulunuyor. Ürünlerimizdeki özel indirimler şöyle  Buzdolabı 1000 lira, Kombi 500 lira, fırınlarda 100 ile 200 lira, Bulaşık makinesi 200 lira, Çamaşır makinesi 200 lira indirimler yaptık. Bunun yanında Ankastre takımı alana 400 liralık kahve makinesi sadece 100 lira olarak hediyesi verilir. Yaptığımız bu özel indirimlerin amacı müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri kolaylıkla almalarıdır” şeklinde konuştu.
İlçemiz esnaflardan Arçelik Bayisi olan Özcanzade Ticarette beyaz eşyada kışa yönelik özel indirimler başladı. Buzdolabında yaklaşık 1000 liraya kadar indirim sağlandı.

İlçemizin köklü esnaflarından Arçelik bayisi olan Özcanzade Ticaret sahipleri Şefik ve Refik Özcan kardeşler her dönem beyaz eşyada özel indirimler yapıyorlar. İşletme, bu kış döneminde de  müşterilerinin alım gücüne hitap edecek beyaz eşyada özel indirimler gerçekleştirdiler. 

İndirim kampanyası ile ilgili bilgi veren Özcanzade Ticaret sahibi Şefik Özcan; “Ürünlerimizde kampanya, özel indirimlerimiz devam ediyor. 
Bu kapsamda , ürünlerimizde özel indirimler yaparken, aynı zamanda hediyeli satış ürünlerimiz de bulunuyor. Ürünlerimizdeki özel indirimler şöyle  Buzdolabı 1000 lira, Kombi 500 lira, fırınlarda 100 ile 200 lira, Bulaşık makinesi 200 lira, Çamaşır makinesi 200 lira indirimler yaptık. Bunun yanında Ankastre takımı alana 400 liralık kahve makinesi sadece 100 lira olarak hediyesi verilir. Yaptığımız bu özel indirimlerin amacı müşterilerimizin ihtiyacı olan ürünleri kolaylıkla almalarıdır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.