LASTİK İŞ
ismail

ÖZDERE PROJELERİ İLE GELİYOR !

Asayiş 02.08.2013 - 22:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZDERE PROJELERİ İLE GELİYOR !

MHP Belediye Başkan adayı Adnan Özdere, Gölcük için istihdam yaratacak projeleri olduğunu ve seçimlerde Gölcük'ün çehresini değiştirecek projeleri ile halkın önüne çıkacaklarını belirtti.

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere, Değiremndere'de anket yaptırdığını MHP ve AK Partinin aynı oranda çıktığını belirtti.  Bayramda sonra İlçEmize gelerek seçim çalışmalarına hız verecek olan MHP Belediye başkan Adayı Adnan Özdere, şahıslarla değil projeleri ile seçime çalışacaklarını bellirtti. Eylül ayında yapacakları toplantılarda Gölcük için büyük projelerini anlatacaklarını ifade eden Özdere, ilçede istihdam yaratacak projeleri olduğunu ifade etti.  Antalya'da işlerini, tamamlayan ve bayram sonrası çalışmalara başlayacak olan Özdere “Gölcük'te seçim seviyeli ve hareketli geçecek. Mehmet Ellibeş, Turan Dumlu, Fahrettin Büyükoğlu ve muhtemelen diğer çıkacak adaylarla birbirimizi tanıyoruz. Biz MHP olarak şahıslar üzerinden seçim çalışması yapmayacağız. Büyük projelerimizle seçim çalışması yapacağız”dedi  ANKET ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK Değirmendere'de anket yaptırdıklarını belirten Özdere “Değirmendere sahilde anket çalışması yaptırdım. MHP ve AKP yüzde 33 çıkarken CHP yüzde 34 çıktı. Bu da MHP'nin oyunun yükseldiğini gösteriyor. Bayramdan sonra Gölcük merkezde de anket yaptıracağım. Saadet Partisini de unutmamak gerek. Saadet Partisi geçen seçimde MHP kadar oy almıştı”dedi.   HANIMLARA İŞ İMKANI Büyük projelerini Eylül ayında açıklayacağını belirten Özdere “MHP olarak çok büyük projelerimiz var. Eylül ayında yazılı dökümanlarla vatandaşlarımıza anlatacağız. Tüm köylerimizi, mahallelerimizi tek tek dolaşıp projelerimizi anlatacağız. Özellikle ev hanımlarının evlerine katkı sağlaması için hazırladığımız proje çok önemli. Bin hanım iş sahibi olacak. Gölcük'ü cazibe merkezi haline getireceğiz”dedi.  ÜLKEMİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR Ekim ayından sonra ülkeemizi zor günlerin beklediğini belirten Özdere “Ekim ayında ülkemizi zor günler bekliyor. İç savaş bile çıkabilir. Vatandaşlarımız çok duyarlı olmalı. Ülkemizi hiç kimseye böldürmeyiz. Değil toprak bir çakıl taşı dahi verdirmeyiz. Türk Miliyetçiliği rüzgarı hızlı esecek. Devlet, vatan, Millet bütünlüğü için çalışıyoruz. Vatanımızı kimseye böldürmeyiz”dedi.
MHP Belediye Başkan adayı Adnan Özdere, Gölcük için istihdam yaratacak projeleri olduğunu ve seçimlerde Gölcük'ün çehresini değiştirecek projeleri ile halkın önüne çıkacaklarını belirtti.

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere, Değiremndere'de anket yaptırdığını MHP ve AK Partinin aynı oranda çıktığını belirtti. 

Bayramda sonra İlçEmize gelerek seçim çalışmalarına hız verecek olan MHP Belediye başkan Adayı Adnan Özdere, şahıslarla değil projeleri ile seçime çalışacaklarını bellirtti. Eylül ayında yapacakları toplantılarda Gölcük için büyük projelerini anlatacaklarını ifade eden Özdere, ilçede istihdam yaratacak projeleri olduğunu ifade etti. 

Antalya'da işlerini, tamamlayan ve bayram sonrası çalışmalara başlayacak olan Özdere “Gölcük'te seçim seviyeli ve hareketli geçecek. Mehmet Ellibeş, Turan Dumlu, Fahrettin Büyükoğlu ve muhtemelen diğer çıkacak adaylarla birbirimizi tanıyoruz. Biz MHP olarak şahıslar üzerinden seçim çalışması yapmayacağız. Büyük projelerimizle seçim çalışması yapacağız”dedi 

ANKET ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Değirmendere'de anket yaptırdıklarını belirten Özdere “Değirmendere sahilde anket çalışması yaptırdım. MHP ve AKP yüzde 33 çıkarken CHP yüzde 34 çıktı. Bu da MHP'nin oyunun yükseldiğini gösteriyor. Bayramdan sonra Gölcük merkezde de anket yaptıracağım. Saadet Partisini de unutmamak gerek. Saadet Partisi geçen seçimde MHP kadar oy almıştı”dedi.

 

HANIMLARA İŞ İMKANI

Büyük projelerini Eylül ayında açıklayacağını belirten Özdere “MHP olarak çok büyük projelerimiz var. Eylül ayında yazılı dökümanlarla vatandaşlarımıza anlatacağız. Tüm köylerimizi, mahallelerimizi tek tek dolaşıp projelerimizi anlatacağız. Özellikle ev hanımlarının evlerine katkı sağlaması için hazırladığımız proje çok önemli. Bin hanım iş sahibi olacak. Gölcük'ü cazibe merkezi haline getireceğiz”dedi.

 ÜLKEMİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Ekim ayından sonra ülkeemizi zor günlerin beklediğini belirten Özdere “Ekim ayında ülkemizi zor günler bekliyor. İç savaş bile çıkabilir. Vatandaşlarımız çok duyarlı olmalı. Ülkemizi hiç kimseye böldürmeyiz. Değil toprak bir çakıl taşı dahi verdirmeyiz. Türk Miliyetçiliği rüzgarı hızlı esecek. Devlet, vatan, Millet bütünlüğü için çalışıyoruz. Vatanımızı kimseye böldürmeyiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.