ÖZEL AİLE KONAK BAYRAMLAŞTI

Gölcük 21.08.2018 - 22:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL AİLE KONAK BAYRAMLAŞTI

İlçemizde faaliyet gösteren Özel Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğini Kurban Bayramı’nda da devam ettirerek tüm çalışanlarıyla kutladı

İlçemizde hizmet veren Özel Aile Konak Hastanesi, personeli bayramlaştı.  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Numan Ulay, Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde herkesin birbirine hoşgörülü davranıp, barışçıl bir ortamda medeni bir şekilde yaşamanın önemine değindiler. KALTELİ SAĞLIK HİZMETİ Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili, bayram coşkusunu bir aile ortamında, tüm çalışanlarla bir arada kutlamanın mutluluk verici olduğunu söyledi.  Besnili; “Tüm çalışanlarımızın, hastanemizi tercih eden vatandaşlarımızın ve tüm ulusun bayramını kutlarım. Bayram sonrası giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.
İlçemizde faaliyet gösteren Özel Aile Konak Hastanesi, bayramlaşma geleneğini Kurban Bayramı’nda da devam ettirerek tüm çalışanlarıyla kutladı

İlçemizde hizmet veren Özel Aile Konak Hastanesi, personeli bayramlaştı.  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Numan Ulay, Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan bugünlerde herkesin birbirine hoşgörülü davranıp, barışçıl bir ortamda medeni bir şekilde yaşamanın önemine değindiler.

KALTELİ SAĞLIK HİZMETİ

Bayramlaşma programının açılış konuşmasını yapan Başhekim Op. Dr. M. Veysel Besnili, bayram coşkusunu bir aile ortamında, tüm çalışanlarla bir arada kutlamanın mutluluk verici olduğunu söyledi.  Besnili; “Tüm çalışanlarımızın, hastanemizi tercih eden vatandaşlarımızın ve tüm ulusun bayramını kutlarım. Bayram sonrası giderek güçlenen hekim kadrosuyla, aramıza yeni katılacak hekimlerimizle kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.