LASTİK İŞ

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

Sağlık 14.10.2018 - 09:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel muhtar buluşması Beyt-ül Kebap’ta kahvaltılı olarak gerçekleşti.

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliği yaptığı geleneksel kahvaltıya; Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’den yaklaşık 80 muhtar katıldı. Kahvaltının ardından Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, “İnsan organizmasını en direkt etkileyen faktörler” konulu bir sunum yaptı. Dr. Ünsal, çevre, hava ve toprak kirlilikleri ve benzeri kirliliklerin hakkında bilgi verdi; zehirli gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini detaylarıyla anlattı.   1996 yılından itibaren bölgede hizmet verdiklerini belirten Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus: “7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Biz muhtarlarımızla her zaman iç içeyiz. Gölcük, Gebze ve Sakarya hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Gölcük hastanemizde bütün branşlarda hizmetimiz sürüyor. Karamürsel’deki büromuzdan, Gölcük hastanemize hasta servis ediyoruz.” dedi.   Dr. Şahin Talus, bölgedeki tüm okullara ecza dolabı dağıttıklarını, dolabın içine de gerekli olan malzemeleri koyduklarını belirtti. Programın ardından muhtarlara da içinde ilaç ve ilk yardım malzemelerinin de bulunduğu ecza dolapları hediye edildi.
Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi’nin geleneksel muhtar buluşması Beyt-ül Kebap’ta kahvaltılı olarak gerçekleşti.

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliği yaptığı geleneksel kahvaltıya; Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’den yaklaşık 80 muhtar katıldı. Kahvaltının ardından Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, “İnsan organizmasını en direkt etkileyen faktörler” konulu bir sunum yaptı. Dr. Ünsal, çevre, hava ve toprak kirlilikleri ve benzeri kirliliklerin hakkında bilgi verdi; zehirli gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini detaylarıyla anlattı.

 

1996 yılından itibaren bölgede hizmet verdiklerini belirten Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus: “7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Biz muhtarlarımızla her zaman iç içeyiz. Gölcük, Gebze ve Sakarya hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Gölcük hastanemizde bütün branşlarda hizmetimiz sürüyor. Karamürsel’deki büromuzdan, Gölcük hastanemize hasta servis ediyoruz.” dedi.

 

Dr. Şahin Talus, bölgedeki tüm okullara ecza dolabı dağıttıklarını, dolabın içine de gerekli olan malzemeleri koyduklarını belirtti. Programın ardından muhtarlara da içinde ilaç ve ilk yardım malzemelerinin de bulunduğu ecza dolapları hediye edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.