ÖZEL BİREYLER İÇİN EĞİTİM ETKİNLİĞİ

Eğitim 21.07.2020 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL BİREYLER İÇİN EĞİTİM ETKİNLİĞİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Kent Konseyi, Ford Otosan, Tohum Otizm Vakfı, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük Down Sendromlular Derneği iş birliğiyle örnek bir eğitim etkinliği düzenleniyor. 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü, Zoom programı üzerinden yapılacak eğitim etkinliğinin konusu: “Özel Gereksinimli Bireylerde Pandemi Süreci” olacak. UZMAN İSİMLER KATILIYOR Tohum Otizm Vakfı Sürekli Eğitim Birimi Koordinatörü Psk.Nehir Merinoslu ve Ford Otosan Sağlık Merkezi’nden Uzm.Psk.Gökçen Gökçe Kayalar’ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim etkinliğinde, Özel Gereksinimli Bireylere, Korona Virüs Pandemi süreciyle ilgili özel bilgiler verecekler.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Kent Konseyi, Ford Otosan, Tohum Otizm Vakfı, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gölcük Down Sendromlular Derneği iş birliğiyle örnek bir eğitim etkinliği düzenleniyor. 22 Temmuz 2020 Çarşamba günü, Zoom programı üzerinden yapılacak eğitim etkinliğinin konusu: “Özel Gereksinimli Bireylerde Pandemi Süreci” olacak.

UZMAN İSİMLER KATILIYOR

Tohum Otizm Vakfı Sürekli Eğitim Birimi Koordinatörü Psk.Nehir Merinoslu ve Ford Otosan Sağlık Merkezi’nden Uzm.Psk.Gökçen Gökçe Kayalar’ın konuşmacı olarak katılacağı eğitim etkinliğinde, Özel Gereksinimli Bireylere, Korona Virüs Pandemi süreciyle ilgili özel bilgiler verecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.