LASTİK İŞ
ismail

ÖZEL KOCAELİ TIP YENİ YERİNDE

Sağlık 19.11.2016 - 07:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL KOCAELİ TIP YENİ YERİNDE

İlimizde yaklaşık 15 yıllık mazisi ve özverili hizmetiyle adından söz ettiren Özel Kocaeli Tıp Merkezi, modern binası ve geniş kadrosuyla yeni yerinde halkın hizmetine açıldı. Ceylin Medya Ajans’ın organizasyonuyla düzenlenen görkemli törene Diriliş Ertuğrul ekibi ve Milli Motosikletçi Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu damga vurdu

Yaklaşık iki ay önce Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 37 adresine taşınan Özel Kocaeli Tıp Merkezi; donanımlı hizmeti, disiplinli ve güler yüzlü personeli ve modern binasıyla halkın hizmetine açıldı. Ceylin Medya Ajans tarafından organize edilen tıp merkezinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene davet edilen Diriliş Ertuğrul dizi ekibinden Ayberk Pekcan, Osman Soykut, Celal Al, Gökhan Karacık ve Milli Motosikletçi Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da renk katarken 15 Temmuz Gazisi Oğuz Ayanoğlu da yer aldı.   GENİŞ KATILIM VARDI Düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Zeki Aygün, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, KOTO Başkanı Semih Barış, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Osman Soykurt, Volkan Konacık, Ayberk Pekçan ve Celal Al ile çok sayıda davetli katıl “9 LİRA MUAYENE YAPTIK” Programda konuşan Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı, “Özel hizmeti halka sunmak amacıyla yola çıktık. Önce polikliniğimiz vardı daha sonra tıp merkezi olduk. İlk kurulduğumuzda şehir bize güvendi. Çünkü 70 liralık muayeneyi 9 liraya yaptık. Önceki binamız bite yetmedi. Şimdi yeni yerimizde aynı güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi. HASTANEYİ GEZDİLER Daha sonra konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Kentimizde sağlık hizmetlerinin en kaliteli şekilde sunulması devam ediyor. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve AKP Milletvekili Zeki Aygün de şehre kazandırılan hastane nedeniyle kurum yöneticilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan açılış sonrasında protokol mensupları ve davetliler hastaneyi gezdi.
İlimizde yaklaşık 15 yıllık mazisi ve özverili hizmetiyle adından söz ettiren Özel Kocaeli Tıp Merkezi, modern binası ve geniş kadrosuyla yeni yerinde halkın hizmetine açıldı. Ceylin Medya Ajans’ın organizasyonuyla düzenlenen görkemli törene Diriliş Ertuğrul ekibi ve Milli Motosikletçi Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu damga vurdu

Yaklaşık iki ay önce Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 37 adresine taşınan Özel Kocaeli Tıp Merkezi; donanımlı hizmeti, disiplinli ve güler yüzlü personeli ve modern binasıyla halkın hizmetine açıldı. Ceylin Medya Ajans tarafından organize edilen tıp merkezinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Törene davet edilen Diriliş Ertuğrul dizi ekibinden Ayberk Pekcan, Osman Soykut, Celal Al, Gökhan Karacık ve Milli Motosikletçi Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da renk katarken 15 Temmuz Gazisi Oğuz Ayanoğlu da yer aldı.

 

GENİŞ KATILIM VARDI

Düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Zeki Aygün, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, KOTO Başkanı Semih Barış, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Osman Soykurt, Volkan Konacık, Ayberk Pekçan ve Celal Al ile çok sayıda davetli katıl

“9 LİRA MUAYENE YAPTIK”

Programda konuşan Özel Kocaeli Tıp Merkezi Genel Müdürü Yaşar Ellialtı, “Özel hizmeti halka sunmak amacıyla yola çıktık. Önce polikliniğimiz vardı daha sonra tıp merkezi olduk. İlk kurulduğumuzda şehir bize güvendi. Çünkü 70 liralık muayeneyi 9 liraya yaptık. Önceki binamız bite yetmedi. Şimdi yeni yerimizde aynı güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

HASTANEYİ GEZDİLER

Daha sonra konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Kentimizde sağlık hizmetlerinin en kaliteli şekilde sunulması devam ediyor. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ve AKP Milletvekili Zeki Aygün de şehre kazandırılan hastane nedeniyle kurum yöneticilerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından yapılan açılış sonrasında protokol mensupları ve davetliler hastaneyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.