ÖZEL ÖZDEN BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN BAŞKAN'A ZİYARET

Gündem 11.01.2020 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL ÖZDEN BOĞAZİÇİ KOLEJİNDEN BAŞKAN'A ZİYARET

İlçemizin  önemli ve başarılı eğitim kurumlarından Özden Boğaziçi Koleji kurucu Genel Müdürü Mehmet Özden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 'e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretin konusu Gölcük'te eğitim olurken ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren başkan Sezer her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da Gölcük'ün Kocaeli nin en iyi İlçeler arasında olması için Yerel yönetimler olarak üzerlerine düşen tüm gayreti gösterdiklerini vurguladı. Ziyarette daha sonra konuşan Özden Boğaziçi Koleji kurucu müdürü Mehmet Özden ise eğitimin değerinden ve öneminden bahsederek bu kentte büyüyen bir eğitimci olarak Gölcük'ün kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini ve bu nedenle de eğitim konusunda desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

İlçemizin  önemli ve başarılı eğitim kurumlarından Özden Boğaziçi Koleji kurucu Genel Müdürü Mehmet Özden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretin konusu Gölcük'te eğitim olurken ziyaret ile ilgili memnuniyetini dile getiren başkan Sezer her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da Gölcük'ün Kocaeli nin en iyi İlçeler arasında olması için Yerel yönetimler olarak üzerlerine düşen tüm gayreti gösterdiklerini vurguladı.

Ziyarette daha sonra konuşan Özden Boğaziçi Koleji kurucu müdürü Mehmet Özden ise eğitimin değerinden ve öneminden bahsederek bu kentte büyüyen bir eğitimci olarak Gölcük'ün kendileri için ayrı bir anlam ifade ettiğini ve bu nedenle de eğitim konusunda desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.