ÖZEL SİPARİŞ MOBİLYA YAPILIR

Ekonomi 09.09.2020 - 14:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÖZEL SİPARİŞ MOBİLYA YAPILIR

Merkez Mahallesi Preveze Caddesinde kurulan Paşa Koltuk Tamir Atölyesinde özel sipariş ile tamir ve döşeme itina ile yapılır.

Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi usta Mehmet Er tarafından  Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- de kurularak hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 18 yıldır hizmet veren Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi sahibi Mehmet Er, yaptığı hizmetlerinden dolayı müşterileri kendisinden hem memnun hem de güveniyorlar. Yaptığı işi önce kendisinin beğenmesini dile getiren Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi sahibi Mehmet Er yaptığı açıklamada şunları söyledi.   Mehmet Er, bizim için önce güven sağlamaktır. Bu sağladığın güven özellikle yaptığın hizmet kalitesinden kazanılmalıdır. Bu güne kadar ben müşterilerimin hepsinin güvenini kazandım. Ben çıraklıktan yetişerek usta oldum. Bundan dolayı yaptığım hizmet kalitelidir. Bu yıl 18 yılımı bu sektörde tamamladım. Yaptığım hizmetlerde tüm müşterilerim benden memnun olduklarını söylüyorlar. Buda benim için en büyük ödüldür. Müşterilerime yönelik özel siparişler alırken aynı zamanda koltuk döşeme kaplama ve tamiri itinalı olarak yapıp teslim ediyorum. Her ne olursa olsun müşterilerime kaliteli ve en iyi hizmeti vermeye gayret ediyorum” dedi.   Fahri Haner   
Merkez Mahallesi Preveze Caddesinde kurulan Paşa Koltuk Tamir Atölyesinde özel sipariş ile tamir ve döşeme itina ile yapılır.

Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi usta Mehmet Er tarafından  Merkez Mahallesi Preveze Caddesi No- de kurularak hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 18 yıldır hizmet veren Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi sahibi Mehmet Er, yaptığı hizmetlerinden dolayı müşterileri kendisinden hem memnun hem de güveniyorlar. Yaptığı işi önce kendisinin beğenmesini dile getiren Paşa Koltuk Döşeme Atölyesi sahibi Mehmet Er yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

Mehmet Er, bizim için önce güven sağlamaktır. Bu sağladığın güven özellikle yaptığın hizmet kalitesinden kazanılmalıdır. Bu güne kadar ben müşterilerimin hepsinin güvenini kazandım. Ben çıraklıktan yetişerek usta oldum. Bundan dolayı yaptığım hizmet kalitelidir. Bu yıl 18 yılımı bu sektörde tamamladım. Yaptığım hizmetlerde tüm müşterilerim benden memnun olduklarını söylüyorlar. Buda benim için en büyük ödüldür. Müşterilerime yönelik özel siparişler alırken aynı zamanda koltuk döşeme kaplama ve tamiri itinalı olarak yapıp teslim ediyorum. Her ne olursa olsun müşterilerime kaliteli ve en iyi hizmeti vermeye gayret ediyorum” dedi.

 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.