LASTİK İŞ

ÖZEL SPORCU FİRUZE'NİN HEDEFİ OLİMPİYATLAR

Spor 10.06.2019 - 11:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZEL SPORCU FİRUZE'NİN HEDEFİ OLİMPİYATLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün bir yıldız gibi parlayan özel sporcusu Firuze Şevval Devrim, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda madalya hedefliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un özel sporculara yönelik branşlarından üst üste başarılar gelmeye devam ediyor. Masa tenisi, Atletizm, Yüzme, Jimnastik ve Bocce olmak üzere toplam 5 branşta özel sporculara her türlü imkanı sunan mavi beyazlı kulüp, emeklerinin karşılığını alıyor.   YÜZMEYE ANNESİNİN DESTEĞİ İLE BAŞLADI Kağıtspor’un başarılı yüzücüsü özel sporcu Firuze Şevval Devrim 19 yaşında ve 1,5 yıldır mavi beyazlı kulüp için yüzüyor. Annesinin desteği ile yüzme sporuna başlayan Devrim, hocaları ve takım arkadaşları ile yüzme sporunu yapmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor.   ÜST ÜSTE BAŞARILAR ELDE ETTİ Özel sporcu Firuze Şevval Devrim, katıldığı her şampiyonada üst düzey başarılar elde etti. İlk olarak yarıştığı Anadolu elemelerinde birinci olan Devrim sonrasında Kocaeli’nde yapılan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda mavi beyazlı kulübüne, 200 m ve 400 m serbest stilde altın, 50 m ve 100 m serbest stilde ise gümüş madalya kazandı. Kazandığı üst üste madalyalar neticesinde milli takım kadrosuna giren Devrim, hedefinin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat derecesi kazanmak olduğunu dile getirdi.   İLK HEDEFİ ANTALYA’DAKİ ÖZEL SPORCU OLİMPİYATLARI Devrim’in bu yıl Antalya’da yapılacak olan Özel Sporcu Olimpiyatlarında derece yapmasını beklediğini dile getiren antrenörü Talha Altuntaş, ‘Firuze Şevval, çok sıkı çalışarak arkadaşlarına örnek oluyor ve bu çalışmalarının karşılığını fazlası ile alacağına inanıyorum’ dedi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün bir yıldız gibi parlayan özel sporcusu Firuze Şevval Devrim, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda madalya hedefliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un özel sporculara yönelik branşlarından üst üste başarılar gelmeye devam ediyor. Masa tenisi, Atletizm, Yüzme, Jimnastik ve Bocce olmak üzere toplam 5 branşta özel sporculara her türlü imkanı sunan mavi beyazlı kulüp, emeklerinin karşılığını alıyor.

 

YÜZMEYE ANNESİNİN DESTEĞİ İLE BAŞLADI

Kağıtspor’un başarılı yüzücüsü özel sporcu Firuze Şevval Devrim 19 yaşında ve 1,5 yıldır mavi beyazlı kulüp için yüzüyor. Annesinin desteği ile yüzme sporuna başlayan Devrim, hocaları ve takım arkadaşları ile yüzme sporunu yapmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor.

 

ÜST ÜSTE BAŞARILAR ELDE ETTİ

Özel sporcu Firuze Şevval Devrim, katıldığı her şampiyonada üst düzey başarılar elde etti. İlk olarak yarıştığı Anadolu elemelerinde birinci olan Devrim sonrasında Kocaeli’nde yapılan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda mavi beyazlı kulübüne, 200 m ve 400 m serbest stilde altın, 50 m ve 100 m serbest stilde ise gümüş madalya kazandı. Kazandığı üst üste madalyalar neticesinde milli takım kadrosuna giren Devrim, hedefinin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat derecesi kazanmak olduğunu dile getirdi.

 

İLK HEDEFİ ANTALYA’DAKİ ÖZEL SPORCU OLİMPİYATLARI

Devrim’in bu yıl Antalya’da yapılacak olan Özel Sporcu Olimpiyatlarında derece yapmasını beklediğini dile getiren antrenörü Talha Altuntaş, ‘Firuze Şevval, çok sıkı çalışarak arkadaşlarına örnek oluyor ve bu çalışmalarının karşılığını fazlası ile alacağına inanıyorum’ dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.