LASTİK İŞ

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ AÇILDI

Gölcük 28.04.2014 - 09:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ AÇILDI

İzmit ile Karamürsel arasındaki büyük bir nüfusa hizmet vermesi planlanarak kurulan Gölcük Özel Aile konak Hastanesi’nin yeni ve modern binası tamamlayarak hizmete başladı.

Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde Ford Otosan Sapağı mevkiinde 22 ayda inşa edilen modern özel hastane binasında hasta kabulüne başlandı. BEŞ YILDIZLI OTEL GİBİÖzel Aile Konak Hastanesi, 5 yıldızlı otel kenseptinde inşa edilmiş. Dış görünüşü çok şık olan hastanenin her biriminde, hem hastaların, hem refakatçilerin ihtiyaçları için gereken her şey düşünüldü. Tüm hasta odaları aydınlık ve ferah biçimde dizayn edilmiş. DOKTORLARIN BAŞARISIGölcük Özel Aile Konak Hastanesi, 2000 yılında Gölcük Merkez’de kurulan Aile Polikliniğinin bugünkü hali. Aile Polikliniği 2007’de Aile Tıp Merkezi’ne dönüştürülmüştü. Yeni, modern bina ile de Özel Aile Konak Hastanesi olarak bölgenin en büyük özel hastanesi haline geldi. Hasta kabulüne başlayan yeni hastanenin yüzde 75 hissesi Gölcük Aile Tıp Merkezi ortaklarına, yüzde 25’i Özel Konak Hastanesi’ne ait. TÜM ORTAKLAR DOKTORYeni hastanenin idari koordinatörlüğünü, haytanenin ortaklarından olan Dr.Şahun Talus üstlendi. Dr.Veysel Besnili, kurucu Başhekim görevini yürütecek. Hastanenin ortağı durumundaki hekimler, Numan Ulay, Faruk karakaya, Mustafa Çalışkan, Füsün Çelikkol, Rıza Güneli, Adem Ertunç, Aydın Ünsal, Doç.Dr. Eray Çalışkan.Yeni hastane binasının projesinde Mimar Kenan Gayran’ın imzası var. 22 ayda tamamlanan inşaatı Haldız İnşaat tamamladı. Modern hastanede 40’ı hekim, 60’ı hemşire toplam 250 personel görev yapıyor.  Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi’nde bodrum artı üç kat var, toplam 11 bin metrekarelik kapalı alanı bulunuyor. 75 yatak kapasiteli olarak hizmete başlayan hastanenin kapasitesi, yakın gelecekte 100 yatak’a yükselecek. YOĞUN BAKIM SIKINTISI YAŞANMAYACAKHastanede 24 saat hizmet verecek Acil Servis’in yanı sıra, son teknoloji ile donatılmış 4 ameliyathane, 9 ünitelik genel yoğun bakım, 4 ünietelik kroner yoğu bakım, 13 ünetilek yenidoğan yoğun bakım bölümü bulunuyor. Hastanede, modern tıbbın bütün tetkik ve tedavi cihazları da hastaların hizmetine sunuluyor. Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde bütün branşlar bulunacak: Fizik tedavi Merkezi, Plastik Cerrahi ve Kadın Doğum çocuk bölümlerinin mayıs ayında hizmete alınacağı açıklandı. Pastane bünyesinde Robert’s kafe de bulunuyor. ÇOCUKLAR KORKMUYORYeni hastanede çocukların muayne bölümü çocuklarala yapılan anket sonucu düzenlenmiş. Çocuk bölümü sevilen çizgi Film kahramamı sünger bot karakterleri ile donatılmış. Aynı zamanda çocuklara eğlenmeleri için hastanenin yap-boz u hediye ediliyor. ÖZEL OKULHastanenin eski binası için ise önümüzdeki günlerde özel okula dönüştürülmesi için çalışmalar yapılıyor.
İzmit ile Karamürsel arasındaki büyük bir nüfusa hizmet vermesi planlanarak kurulan Gölcük Özel Aile konak Hastanesi’nin yeni ve modern binası tamamlayarak hizmete başladı.

Gölcük İhsaniye Çiftlik Mahallesi’nde Ford Otosan Sapağı mevkiinde 22 ayda inşa edilen modern özel hastane binasında hasta kabulüne başlandı.

BEŞ YILDIZLI OTEL GİBİ
Özel Aile Konak Hastanesi, 5 yıldızlı otel kenseptinde inşa edilmiş. Dış görünüşü çok şık olan hastanenin her biriminde, hem hastaların, hem refakatçilerin ihtiyaçları için gereken her şey düşünüldü. Tüm hasta odaları aydınlık ve ferah biçimde dizayn edilmiş.

DOKTORLARIN BAŞARISI
Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi, 2000 yılında Gölcük Merkez’de kurulan Aile Polikliniğinin bugünkü hali. Aile Polikliniği 2007’de Aile Tıp Merkezi’ne dönüştürülmüştü. Yeni, modern bina ile de Özel Aile Konak Hastanesi olarak bölgenin en büyük özel hastanesi haline geldi. Hasta kabulüne başlayan yeni hastanenin yüzde 75 hissesi Gölcük Aile Tıp Merkezi ortaklarına, yüzde 25’i Özel Konak Hastanesi’ne ait.

TÜM ORTAKLAR DOKTOR
Yeni hastanenin idari koordinatörlüğünü, haytanenin ortaklarından olan Dr.Şahun Talus üstlendi. Dr.Veysel Besnili, kurucu Başhekim görevini yürütecek. Hastanenin ortağı durumundaki hekimler, Numan Ulay, Faruk karakaya, Mustafa Çalışkan, Füsün Çelikkol, Rıza Güneli, Adem Ertunç, Aydın Ünsal, Doç.Dr. Eray Çalışkan.
Yeni hastane binasının projesinde Mimar Kenan Gayran’ın imzası var. 22 ayda tamamlanan inşaatı Haldız İnşaat tamamladı. Modern hastanede 40’ı hekim, 60’ı hemşire toplam 250 personel görev yapıyor.  Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi’nde bodrum artı üç kat var, toplam 11 bin metrekarelik kapalı alanı bulunuyor. 75 yatak kapasiteli olarak hizmete başlayan hastanenin kapasitesi, yakın gelecekte 100 yatak’a yükselecek.

YOĞUN BAKIM SIKINTISI YAŞANMAYACAK
Hastanede 24 saat hizmet verecek Acil Servis’in yanı sıra, son teknoloji ile donatılmış 4 ameliyathane, 9 ünitelik genel yoğun bakım, 4 ünietelik kroner yoğu bakım, 13 ünetilek yenidoğan yoğun bakım bölümü bulunuyor. Hastanede, modern tıbbın bütün tetkik ve tedavi cihazları da hastaların hizmetine sunuluyor. Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi’nde bütün branşlar bulunacak: Fizik tedavi Merkezi, Plastik Cerrahi ve Kadın Doğum çocuk bölümlerinin mayıs ayında hizmete alınacağı açıklandı. Pastane bünyesinde Robert’s kafe de bulunuyor.

ÇOCUKLAR KORKMUYOR
Yeni hastanede çocukların muayne bölümü çocuklarala yapılan anket sonucu düzenlenmiş. Çocuk bölümü sevilen çizgi Film kahramamı sünger bot karakterleri ile donatılmış. Aynı zamanda çocuklara eğlenmeleri için hastanenin yap-boz u hediye ediliyor.

ÖZEL OKUL
Hastanenin eski binası için ise önümüzdeki günlerde özel okula dönüştürülmesi için çalışmalar yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.