LASTİK İŞ
ismail

ÖZHAN İLAHİLERİ İLE BÜYÜLEDİ

04.07.2016 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÖZHAN İLAHİLERİ İLE BÜYÜLEDİ

Kocaeli Fuarındaki Ramazan etkinliklerinin son gününde Ahmet Özhan ilahileri ile geceye mana kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli Fuar alanında her akşam gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin sevilen sesi Ahmet Özhan Konseri ile sona erdi. Sevilen sanatçı, birbirinden güzel ilahileri seslendirerek kendisini izlemeye gelen vatandaşlara muhteşem bir akşam yaşattı. ETKİNLİKLERİN SON GÜNÜ Ramazan Ayı münasebetiyle Büyükşehir Belediyesinin iftardan sonra vatandaşların aileleri ile güzel vakit geçirmelerini sağlamak için düzenlediği etkinlikler final yaptı. Her akşam Kocaeli Fuarı'nda vatandaşların Ramazan'ın özüne uygun geleneksel gösterilerin yapılıp, konserlerin verildiği etkinliklerin bu akşamki konuğu tasavvuf musikisinin sevilen ismi Ahmet Özhan oldu.   İLAHİLERİ İLE MEST ETTİ Sevilen sanatçı Ahmet Özhan, Yıldız Sahnesi'nde gerçekleştirilen konserde Kocaelililere birbirinden güzel ilahiler okudu. Yaklaşık bir saat süren konserde eski ve yeni ilahileri seslendiren Özhan'a izleyiciler alkışları ile eşlik etti. Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde Özhan, Kocaeli'de bulunmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti
Kocaeli Fuarındaki Ramazan etkinliklerinin son gününde Ahmet Özhan ilahileri ile geceye mana kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli Fuar alanında her akşam gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri, tasavvuf müziğinin sevilen sesi Ahmet Özhan Konseri ile sona erdi. Sevilen sanatçı, birbirinden güzel ilahileri seslendirerek kendisini izlemeye gelen vatandaşlara muhteşem bir akşam yaşattı.

ETKİNLİKLERİN SON GÜNÜ
Ramazan Ayı münasebetiyle Büyükşehir Belediyesinin iftardan sonra vatandaşların aileleri ile güzel vakit geçirmelerini sağlamak için düzenlediği etkinlikler final yaptı. Her akşam Kocaeli Fuarı'nda vatandaşların Ramazan'ın özüne uygun geleneksel gösterilerin yapılıp, konserlerin verildiği etkinliklerin bu akşamki konuğu tasavvuf musikisinin sevilen ismi Ahmet Özhan oldu.

 
İLAHİLERİ İLE MEST ETTİ
Sevilen sanatçı Ahmet Özhan, Yıldız Sahnesi'nde gerçekleştirilen konserde Kocaelililere birbirinden güzel ilahiler okudu. Yaklaşık bir saat süren konserde eski ve yeni ilahileri seslendiren Özhan'a izleyiciler alkışları ile eşlik etti. Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde Özhan, Kocaeli'de bulunmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.