LASTİK İŞ

ÖZKAYA'NIN ANİ ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

02.04.2018 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZKAYA'NIN ANİ ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Gölcük’ün sevilen esnaflarından Özkaya Ticaret’in sahibi Bayram Özkaya, dün akşam hayatını kaybetti.

Gölcük'ün tanınan ve sevilen esnaflarında Özkaya Ticaret'in sahibi Bayram Özkaya, aniden rahatsızlanarak, 48 yaşında hayatını kaybetti. Değirmendere Merkez Camii önünde bir anda fenalaşarak yere yığılan Bayram Özkaya'ya müdahale eden çevredeki vatandaşların ambulans çağırdı. Özkaya'nın  olay anında hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Bayram Özkaya’nın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü. Özkaya bugün öğle namazına müteakip Gölcük merkez camisinden kaldırılıp 17 Ağustos mezarlığına defnedilecek.
Gölcük’ün sevilen esnaflarından Özkaya Ticaret’in sahibi Bayram Özkaya, dün akşam hayatını kaybetti.

Gölcük'ün tanınan ve sevilen esnaflarında Özkaya Ticaret'in sahibi Bayram Özkaya, aniden rahatsızlanarak, 48 yaşında hayatını kaybetti.

Değirmendere Merkez Camii önünde bir anda fenalaşarak yere yığılan Bayram Özkaya'ya müdahale eden çevredeki vatandaşların ambulans çağırdı. Özkaya'nın  olay anında hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve bir kız çocuğu babası olan Bayram Özkaya’nın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Özkaya bugün öğle namazına müteakip Gölcük merkez camisinden kaldırılıp 17 Ağustos mezarlığına defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.