LASTİK İŞ
ismail

''ÖZLENEN TABLO''

19.05.2019 - 18:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''ÖZLENEN TABLO''

31 Mart yerel seçimleri öncesinde başlayan, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiye doruğa ulaşan siyasi gerginlik, 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Samsun da çekilen bir fotoğrafla "İşte özlenen tablo" dedirtti.

Cumhubaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce dile getirdiği " Türkiye İttifakı" , Samsun da gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Samsun'daki törenlerde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal törenlere katıldı.  Her geçen gün daha da artan siyasi gerginlik ve kutuplaşaktan bıkan vatandaşlar, Samsun da çekilen fotoğrafa " İşte özlenen tablo" yorumunu yaptılar. 
31 Mart yerel seçimleri öncesinde başlayan, İstanbul seçimlerinin iptal edilmesiye doruğa ulaşan siyasi gerginlik, 19 Mayıs'ın 100. yıl dönümünde Samsun da çekilen bir fotoğrafla "İşte özlenen tablo" dedirtti.

Cumhubaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce dile getirdiği " Türkiye İttifakı" , Samsun da gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Samsun'daki törenlerde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal törenlere katıldı. 

Her geçen gün daha da artan siyasi gerginlik ve kutuplaşaktan bıkan vatandaşlar, Samsun da çekilen fotoğrafa " İşte özlenen tablo" yorumunu yaptılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.