ÖZTÜRK KONYA'YA GİTTİ

14.11.2018 - 09:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖZTÜRK KONYA'YA GİTTİ

Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Recep Öztürk Konya Teknik Üniversitesine geçiş yaptı.

Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdür Recep Öztürk Belediyedeki görevinden ayrılıp KonyaTeknik Üniversitesine geçiş yaptı. Müdür Öztürk'ten meclis üyelerine veda mesajı geldi. İşte o mesaj; Öztürk "Sayın meclis üyesi arkadaşlarım, Gölcük Belediyesindeki görevimden ayrılarak Konya Teknik Üniversitesine geçiş yapmış bulunmaktayım. Artık Konya’da da bir arkadaşınız, dostunuz olduğunu unutmayın lütfen. Hakkınızı helal edin arkadaşlar, eğer varsa benim hakkım helal olsun.
Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdürü Recep Öztürk Konya Teknik Üniversitesine geçiş yaptı.

Gölcük Belediyesi Özel Kalem Müdür Recep Öztürk Belediyedeki görevinden ayrılıp KonyaTeknik Üniversitesine geçiş yaptı. Müdür Öztürk'ten meclis üyelerine veda mesajı geldi.

İşte o mesaj; Öztürk "Sayın meclis üyesi arkadaşlarım, Gölcük Belediyesindeki görevimden ayrılarak Konya Teknik Üniversitesine geçiş yapmış bulunmaktayım. Artık Konya’da da bir arkadaşınız, dostunuz olduğunu unutmayın lütfen. Hakkınızı helal edin arkadaşlar, eğer varsa benim hakkım helal olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.