LASTİK İŞ
ismail

PANDEMİ'DE 666 KİŞİYE İŞ SAĞLADILAR

Ekonomi 11.01.2021 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PANDEMİ'DE 666 KİŞİYE İŞ SAĞLADILAR

(İHA) - Başiskele Belediyesi tarafından kurulan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi, 666 kişinin istihdamını sağladı. Cumhurbaşkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan İstihdam olmalarına ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla 2019 yılının Nisan ayında, Başiskele belediyesi tarafından hayata geçirilen BAŞKİM, korona virüs engeline rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İŞKUR ile işbirliği içerisinde çalışan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), hizmete girdiği günden bu yana 666 Başiskeleli’yi iş sahibi yapmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. İş sahibi olan kişiler kadar firma sahiplerinin de büyük bir memnuniyet duyduğu Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi hizmetinden 195 firma eleman desteği alıyor. Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi, kurulduğu günden itibaren 2020'nin Aralık ayı sonuna kadar 3bin 184 işlem yaparak yoğun bir çalışma temposunda istihdam seferberliğine desteğini sürdürdü.

(İHA) - Başiskele Belediyesi tarafından kurulan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi, 666 kişinin istihdamını sağladı.
Cumhurbaşkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan İstihdam olmalarına ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla 2019 yılının Nisan ayında, Başiskele belediyesi tarafından hayata geçirilen BAŞKİM, korona virüs engeline rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İŞKUR ile işbirliği içerisinde çalışan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), hizmete girdiği günden bu yana 666 Başiskeleli’yi iş sahibi yapmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.
İş sahibi olan kişiler kadar firma sahiplerinin de büyük bir memnuniyet duyduğu Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi hizmetinden 195 firma eleman desteği alıyor. Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi, kurulduğu günden itibaren 2020'nin Aralık ayı sonuna kadar 3bin 184 işlem yaparak yoğun bir çalışma temposunda istihdam seferberliğine desteğini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.