PANDEMİ EKİBİ GÖREV BAŞINDA

Asayiş 08.12.2020 - 15:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PANDEMİ EKİBİ GÖREV BAŞINDA

AK Parti başkanı Çetin Seymen COVİD- 19 sürecinde Gölcük'te gönül köprüsü komisyonu kurduğunu belirterek ve daima vatandaşlarımızı n yanında olacağını belirtti.

Gönül köprüsü komisyonunu kurduğunu açıklayan Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen şu açıklamaları yaptı. Başkan Çetin Seymen; “daima vatandaşlarımızın yanında olabilmemiz için Gönüller köprüsü komisyonunu kurduk. Kurduğumuz komisyonumuz öncelikle COVİD-19 virüsüne yakalanmış arayıp ihtiyaçlarını giderme noktasında yardımcı olmaktır. Aradığımız veya ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Bu vatandaşlarımızın talep ve isteklerini devletimizin gerekli organlarına ileterek işin takipçisi olacağız. Yani gönül köprüsü komisyonu ile birlikte halkımızın yanında olduğumuzu ve her zaman destekçisi olduğunu belirtmiş olacağız.    Gönül köprüsü komisyonu kurulduğundan bu güne kadar 1500 ün üzerinde COVİD-19 hastası veya temaslısı hemşerimize ulaştık. Karantina sürecinde kendilerini yalnız hissetmemelerini sağladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek hal ve hatırlarını sorduk. Süreç tamamlanana dek Gönül Köprüsü komisyonumuz çalışmalarına devam edecek. Gönül köprüsü komisyonumuz ilçemizin mahallelerinde ikamet eden başta hasta olan vatandaşlarımız olmak üzere herkesi ziyaret ederek gerekli destekleri vermeye çalışacaktır” dedi.
AK Parti başkanı Çetin Seymen COVİD- 19 sürecinde Gölcük'te gönül köprüsü komisyonu kurduğunu belirterek ve daima vatandaşlarımızı n yanında olacağını belirtti.

Gönül köprüsü komisyonunu kurduğunu açıklayan Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen şu açıklamaları yaptı. Başkan Çetin Seymen; “daima vatandaşlarımızın yanında olabilmemiz için Gönüller köprüsü komisyonunu kurduk. Kurduğumuz komisyonumuz öncelikle COVİD-19 virüsüne yakalanmış arayıp ihtiyaçlarını giderme noktasında yardımcı olmaktır. Aradığımız veya ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Bu vatandaşlarımızın talep ve isteklerini devletimizin gerekli organlarına ileterek işin takipçisi olacağız. Yani gönül köprüsü komisyonu ile birlikte halkımızın yanında olduğumuzu ve her zaman destekçisi olduğunu belirtmiş olacağız.   

Gönül köprüsü komisyonu kurulduğundan bu güne kadar 1500 ün üzerinde COVİD-19 hastası veya temaslısı hemşerimize ulaştık. Karantina sürecinde kendilerini yalnız hissetmemelerini sağladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileterek hal ve hatırlarını sorduk. Süreç tamamlanana dek Gönül Köprüsü komisyonumuz çalışmalarına devam edecek. Gönül köprüsü komisyonumuz ilçemizin mahallelerinde ikamet eden başta hasta olan vatandaşlarımız olmak üzere herkesi ziyaret ederek gerekli destekleri vermeye çalışacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.