PANDEMİ SÜRECİNDE EMLAK SATIŞLARI ARTTI

Ekonomi 21.07.2020 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PANDEMİ SÜRECİNDE EMLAK SATIŞLARI ARTTI

Emlak satışlarını değerlendiren Haktan Yıldız Gayri Menkul Sahibi genç girişimci Haktan Yıldız yaşadığımız bu pandemi sürecinin ardından Ev satışları arttı.

 Haktan Yıldız Gayrı Menkul sahibi Haktan Yıldız gayrı menkul satışlarını değerlendirerek şu açıklamalarda bulundu. Haktan Yıldız; “pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar bu sürecinin ardından başta faizlerinde düşmesinden dolayı gayrı menkul satışları arttı. Bu hareketlilik devam ederken, Haziran sonu itibarıyla Türkiye genelinde ortalama konut satış fiyatı 313 bin 986 TL oldu. TUİK verilerine göre geçen senenin Haziran ayına göre ipotekli satışlar 1286,9; ikinci el satışlar ise 244,9 artış gösterdi. Bu hareketlilik bu şekilde devam erse gayri Menkul satışları daha da artacaktır” dedi.   Fahri Haner    
Emlak satışlarını değerlendiren Haktan Yıldız Gayri Menkul Sahibi genç girişimci Haktan Yıldız yaşadığımız bu pandemi sürecinin ardından Ev satışları arttı.

 Haktan Yıldız Gayrı Menkul sahibi Haktan Yıldız gayrı menkul satışlarını değerlendirerek şu açıklamalarda bulundu. Haktan Yıldız; “pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar bu sürecinin ardından başta faizlerinde düşmesinden dolayı gayrı menkul satışları arttı. Bu hareketlilik devam ederken, Haziran sonu itibarıyla Türkiye genelinde ortalama konut satış fiyatı 313 bin 986 TL oldu. TUİK verilerine göre geçen senenin Haziran ayına göre ipotekli satışlar 1286,9; ikinci el satışlar ise 244,9 artış gösterdi. Bu hareketlilik bu şekilde devam erse gayri Menkul satışları daha da artacaktır” dedi.

 

Fahri Haner

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.