LASTİK İŞ

PANDEMİDE ESNAF KREDİYE YÜKLENDİ

Ekonomi 10.12.2020 - 11:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PANDEMİDE ESNAF KREDİYE YÜKLENDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının 11 aylık zaman diliminde esnafların pandemi dolayısı ile krediye yüklendiğini belirtti. Mısırlıoğlu, “Esnafımıza 8 milyona yakın kredi verdik. Aktif 930 üyemiz var. 600 üyemiz kredi kullandı” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının 11 aylık bölümünde kaç esnafa ne kadar kredi verildiği ve kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Mısırlıoğlu,  “2020 yılına baktığımız zaman yılın dörtte üçlük bölümünü koronavirüsle mücadelede geçirmiş bulunuyoruz. Esnaflarımız, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de zor durumlar yaşadı. Bizler de kooperatif olarak esnaflarımızın yanında olmak adına elimizden gelen en iyi çalışmayı yapmaya gayret ettik” dedi. 930 ÜYENİN 600'Ü KREDİ KULLANDI Başkan Mısırlıoğlu, açıklamalarını sürdürerek “Yine içinde bulunduğumuz ve sonlarına yaklaştığımız 2020 yılının Ocak – Kasım ayları arasındaki döneminde, her zaman olduğu gibi esnafımıza kredi sağlanması konusunda üzerimize düşeni yaptık. Bu anlamda, 11 aylık dönemde 600 kişiye, toplamda 7 milyon 799 bin 753 liralık kredi vermiş olduk. Şu an kooperatifimizin toplam 930 aktif üyesi bulunuyor. Esnaflarımıza hizmeti sağlayabilmek adına görevimizin başındayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın işini elimizden gelen en iyi şekilde yapmak için gayret sarf ediyoruz” dedi. ESNAFA PANDEMİ KREDİSİ DEVAM EDİYOR Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda “Kooperatifimize gelen tüm esnafımıza kolaylık sağlıyoruz. 25 bin TL tutarındaki pandemi kredilerini kullanmamış esnafımız varsa, bu esnaflar için pandemi kredisi devam ediyor. İsteyen esnafımız, krediyi kullanmak adına başvurusunu yapabilir. Kredinin taksitleri de 6 ayda bir olmak üzere 3 yıl vade ile ödeniyor. Faizi de yıllık yüzde 4,5 tutarında. Genel anlamda değerlendirecek olursak esnafımız, bankaya kredi ile ilgili başvurusunu yaptıktan sonra bankadan olumlu sonuç alırsa bizler, bankadan gelen tutar kadar krediyi veriyoruz. Yani bizlere iletilen sonuç ne ise biz de onu uyguluyoruz. Tüm esnafımıza kolaylıklar diliyor, hayırlı işlerinin olmasını temenni ediyoruz” dedi.  
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının 11 aylık zaman diliminde esnafların pandemi dolayısı ile krediye yüklendiğini belirtti. Mısırlıoğlu, “Esnafımıza 8 milyona yakın kredi verdik. Aktif 930 üyemiz var. 600 üyemiz kredi kullandı” dedi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2020 yılının 11 aylık bölümünde kaç esnafa ne kadar kredi verildiği ve kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Mısırlıoğlu,  “2020 yılına baktığımız zaman yılın dörtte üçlük bölümünü koronavirüsle mücadelede geçirmiş bulunuyoruz. Esnaflarımız, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de zor durumlar yaşadı. Bizler de kooperatif olarak esnaflarımızın yanında olmak adına elimizden gelen en iyi çalışmayı yapmaya gayret ettik” dedi.

930 ÜYENİN 600'Ü KREDİ KULLANDI
Başkan Mısırlıoğlu, açıklamalarını sürdürerek “Yine içinde bulunduğumuz ve sonlarına yaklaştığımız 2020 yılının Ocak – Kasım ayları arasındaki döneminde, her zaman olduğu gibi esnafımıza kredi sağlanması konusunda üzerimize düşeni yaptık. Bu anlamda, 11 aylık dönemde 600 kişiye, toplamda 7 milyon 799 bin 753 liralık kredi vermiş olduk. Şu an kooperatifimizin toplam 930 aktif üyesi bulunuyor. Esnaflarımıza hizmeti sağlayabilmek adına görevimizin başındayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın işini elimizden gelen en iyi şekilde yapmak için gayret sarf ediyoruz” dedi.

ESNAFA PANDEMİ KREDİSİ DEVAM EDİYOR
Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda “Kooperatifimize gelen tüm esnafımıza kolaylık sağlıyoruz. 25 bin TL tutarındaki pandemi kredilerini kullanmamış esnafımız varsa, bu esnaflar için pandemi kredisi devam ediyor. İsteyen esnafımız, krediyi kullanmak adına başvurusunu yapabilir. Kredinin taksitleri de 6 ayda bir olmak üzere 3 yıl vade ile ödeniyor. Faizi de yıllık yüzde 4,5 tutarında. Genel anlamda değerlendirecek olursak esnafımız, bankaya kredi ile ilgili başvurusunu yaptıktan sonra bankadan olumlu sonuç alırsa bizler, bankadan gelen tutar kadar krediyi veriyoruz. Yani bizlere iletilen sonuç ne ise biz de onu uyguluyoruz. Tüm esnafımıza kolaylıklar diliyor, hayırlı işlerinin olmasını temenni ediyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.