PANDEMİDE OKULU YENİLEDİLER

Eğitim 17.12.2020 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PANDEMİDE OKULU YENİLEDİLER

Gölcük Saraylı Ortaokul müdürü Mehmet Hafiz Arvas yüz yüze eğitimin ara vermesini fırsatı değerlendirerek okulun tadilatını yaptı.

CORONA virüsünden dolayı yüz yüze eğitimine ara ara verildi.  Gölcük Saraylı Ortaokulu Müdürü Mehmet Hafiz Arvas okulun eksikleri Gölcük Milli Eğitim müdürlüğüne bildirdi. Okulun eksikleri giderilmesi için çalışmaları başlatan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert İl Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığı destekle okulun tadilatını yaptırdı. Okulun çatı, duvarları ve benzeri alanlarında yapılan tadilat sonucunda okul yenilendi.   Kısa bir açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “ilçemizde hizmet veren okullarımızın eksiklerini tespit ederek il milli eğitim müdürlüğümüze bildiriyoruz. Bu aşamada il milli eğitim müdürlüğümüz tarafından okullarımızın öncelikli alanlarında yapılan tespitlerle onarımları yapılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.   Saraylı ortaokul müdürü Mehmet Hafiz Arvas; “doğa şartlarından dolayı okulumuzun bazı bölümleri yıpranarak tadilat aşamasına geldi. CORONA virüsünden dolayı yüz yüze eğitime ara verilinde bende bu fırsatı değerlendirmek için okulun eksiklerini ve tadilat yapılması gereken alanları ilçe milli eğitim müdürlüğümüze bildirdim. İlçe milli eğitim müdürlüğümüz ve il milli eğitim müdürlüğümüzün girişimleri ile okulumuzu n tadilatı yapılarak yenilendi” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner    
Gölcük Saraylı Ortaokul müdürü Mehmet Hafiz Arvas yüz yüze eğitimin ara vermesini fırsatı değerlendirerek okulun tadilatını yaptı.

CORONA virüsünden dolayı yüz yüze eğitimine ara ara verildi.  Gölcük Saraylı Ortaokulu Müdürü Mehmet Hafiz Arvas okulun eksikleri Gölcük Milli Eğitim müdürlüğüne bildirdi. Okulun eksikleri giderilmesi için çalışmaları başlatan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert İl Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığı destekle okulun tadilatını yaptırdı. Okulun çatı, duvarları ve benzeri alanlarında yapılan tadilat sonucunda okul yenilendi.

 

Kısa bir açıklama yapan Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert; “ilçemizde hizmet veren okullarımızın eksiklerini tespit ederek il milli eğitim müdürlüğümüze bildiriyoruz. Bu aşamada il milli eğitim müdürlüğümüz tarafından okullarımızın öncelikli alanlarında yapılan tespitlerle onarımları yapılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Saraylı ortaokul müdürü Mehmet Hafiz Arvas; “doğa şartlarından dolayı okulumuzun bazı bölümleri yıpranarak tadilat aşamasına geldi. CORONA virüsünden dolayı yüz yüze eğitime ara verilinde bende bu fırsatı değerlendirmek için okulun eksiklerini ve tadilat yapılması gereken alanları ilçe milli eğitim müdürlüğümüze bildirdim. İlçe milli eğitim müdürlüğümüz ve il milli eğitim müdürlüğümüzün girişimleri ile okulumuzu n tadilatı yapılarak yenilendi” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.