LASTİK İŞ
ismail

PAPATYA FALI BAKMAYACAĞIZ

Asayiş 19.01.2018 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PAPATYA FALI BAKMAYACAĞIZ

MİA Projesine ilişkin gerçekleştirilen sunum toplantısının ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmama kararını nasıl değerlendirdiği sorulan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu kente fayda sağlamak isteyen il başkanları konusunda kapı her zaman açık. Kimse için geliyor, gelmiyor gibisinden papatya falı da çekecek halimiz yok” dedi

Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın Sekapark Otel’de MİA Projesine ilişkin gerçekleştirdiği sunum toplantısının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan MİA Projesi ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmamasını değerlendirdi. Ceyhan MİA Projesine ilişkin olarak, “Biz il başkanları olarak kentin konularını görüşmek için bir araya geliyoruz. Bugün Serhat beyin davetiyle bir miktar yanlış anlaşılan ve bir miktar da bilgi eksikliği olduğunu düşündüğüm MİA konusuyla burada bir sunum aldık. Konunun ne olduğunu, MİA arazisinin kaç bin insanı ilgilendirdiğini, ya da birkaç gazetede yayınlandığı gibi bir kişiye özel düzenlememe mi gibi konuları konuştuk.2006’dan bu yana konuştuğumuz MİA konusuyla alakalı güzel bir toplantı yaptık. MİA alanı konusu büyükşehir meclisinde gündeme gelecek. Biz kentimizden gelen desteklere göre ya da tamamen bir ret durumu varsa bununla ilgili mecliste nihai adımı atacağız. MİA konusunda önemli bir destek olduğunu görüyorum. Projenin gecikmesinde 8 bin insanın mağduriyet yaşayabileceği konusunda arkadaşlarımız da hem fikir” dedi.   “BU KERVAN YOLA GİDECEK” CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmama yönünde aldığı karar sorulan Ceyhan, “Sarıbay’ın kendi kanaati. Belli ki sayın Sarıbay kongrede bir söz vermiş. Bunu da kamuoyuna deklare etti. Bu CHP’nin iç meselesidir. Biz bu masada siyaset konuşmuyoruz. Kentin sorunlarına ilişkin çözüm konuşuyoruz. Bu adım kent faydası için önemli bir adımdır. Kenti ilgilendirme adına iktidar ve muhalefet partilerinin bir araya gelip konuyu müzakere etmesi kadar doğal ve istenilen bir sonuç yok. Sarıbay’a partililerden böyle bir talepte bulunulmuş. Bu CHP’nin ve Sarıbay’ın kendi iç meselesidir, bizi alakadar etmez. Gelse de gelmese de bu iş yürüyecektir. Bu kervan yola gidecek. Bu kente fayda sağlamak isteyen il başkanları konusunda kapı her zaman açık. Geliyor, gelmiyor, papatya falı da çekecek halimiz yok kimse için” şeklinde konuştu. 
MİA Projesine ilişkin gerçekleştirilen sunum toplantısının ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmama kararını nasıl değerlendirdiği sorulan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Bu kente fayda sağlamak isteyen il başkanları konusunda kapı her zaman açık. Kimse için geliyor, gelmiyor gibisinden papatya falı da çekecek halimiz yok” dedi

Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın Sekapark Otel’de MİA Projesine ilişkin gerçekleştirdiği sunum toplantısının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan MİA Projesi ve CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmamasını değerlendirdi. Ceyhan MİA Projesine ilişkin olarak, “Biz il başkanları olarak kentin konularını görüşmek için bir araya geliyoruz. Bugün Serhat beyin davetiyle bir miktar yanlış anlaşılan ve bir miktar da bilgi eksikliği olduğunu düşündüğüm MİA konusuyla burada bir sunum aldık. Konunun ne olduğunu, MİA arazisinin kaç bin insanı ilgilendirdiğini, ya da birkaç gazetede yayınlandığı gibi bir kişiye özel düzenlememe mi gibi konuları konuştuk.2006’dan bu yana konuştuğumuz MİA konusuyla alakalı güzel bir toplantı yaptık. MİA alanı konusu büyükşehir meclisinde gündeme gelecek. Biz kentimizden gelen desteklere göre ya da tamamen bir ret durumu varsa bununla ilgili mecliste nihai adımı atacağız. MİA konusunda önemli bir destek olduğunu görüyorum. Projenin gecikmesinde 8 bin insanın mağduriyet yaşayabileceği konusunda arkadaşlarımız da hem fikir” dedi.

 

“BU KERVAN YOLA GİDECEK”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın il başkanları toplantısına katılmama yönünde aldığı karar sorulan Ceyhan, “Sarıbay’ın kendi kanaati. Belli ki sayın Sarıbay kongrede bir söz vermiş. Bunu da kamuoyuna deklare etti. Bu CHP’nin iç meselesidir. Biz bu masada siyaset konuşmuyoruz. Kentin sorunlarına ilişkin çözüm konuşuyoruz. Bu adım kent faydası için önemli bir adımdır. Kenti ilgilendirme adına iktidar ve muhalefet partilerinin bir araya gelip konuyu müzakere etmesi kadar doğal ve istenilen bir sonuç yok. Sarıbay’a partililerden böyle bir talepte bulunulmuş. Bu CHP’nin ve Sarıbay’ın kendi iç meselesidir, bizi alakadar etmez. Gelse de gelmese de bu iş yürüyecektir. Bu kervan yola gidecek. Bu kente fayda sağlamak isteyen il başkanları konusunda kapı her zaman açık. Geliyor, gelmiyor, papatya falı da çekecek halimiz yok kimse için” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.