PARA GELDİ 65 YAŞ KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

Gündem 14.04.2016 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

PARA GELDİ 65 YAŞ KRİZİ ÇÖZÜLDÜ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ücretsiz yolcu taşıyan minibüsçülerin paralarının devlet tarafından 15 gün içinde ödeme yapılacağını sözünü vermişti. Beklenen açıklama geldi ve ücretsiz seyahat gelir desteği bakanlıklar tarafından toplu ödemeleri il müdürlüklerine belediyelere aktarılmak üzere gönderildi.

 Karar için Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Ceyhan, minibüsçülerin gönlünde taht kurdu. Sözünü tuttu ve yaptı” dedi. CEYHAN ARACI OLMUŞTU Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyeleri 6 Nisan tarihinde  yaptıkları basın açıklaması ile ücretsiz olarak taşınan 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak taşınmayacağı duyurmuştu. Olayın akabinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile bir araya gelerek kriz hakkında toplantı gerçekleştirmiş ve toplantı sonrasında uzlaşı sağlanmıştı. Ceyhan konuyu ilgili makamlara ilettiklerini ve 15 güne kalmadan ödeme yapılması beklendiğini ifade etmişti. Otobüsçüler ise ödeme yapılamadığı takdirde 1 Mayıs itibariyle kontak kapatacaklarını söylemişti. CEYHAN SÖZÜNÜ TUTTU Ceyhan sözünü tuttu ve anlaşma sağlandı. Ücretsiz seyahat gelir desteği bakanlıklar tarafından toplu ödemeleri il müdürlüklerine belediyelere aktarılmak üzere gönderildi. Açıklamayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu sosyal paylaşım hesabından duyurdu. Konu işle ilgili gazetemize konuşan  Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Sorunumuzla ilgilenen Şemsettin Ceyhan’a oda başkanı olarak tüm esnaf adına teşekkür ediyorum. Ceyhan, minibüsçülerin gönlünde taht kurdu. Sözünü tuttu ve yaptı. Eğer ki sözünü tutamasaydı da zaten yapacağımız eylemde yanımızda olacağını belirtti. Ödemeler yapıldı en azından esnaf geriye dönük bir nefes alır. Ama bundan sonra bununla alakalı bir düzenleme olması lazım. Yolculara tarife  üzerinden sınırlandırma yapılmalı bu hem bizim için hem de devlet için daha iyi olur” şeklinde konuştu.Kaynak: Ücretsiz ulaşımda Ceyhan sözünü tuttu 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ücretsiz yolcu taşıyan minibüsçülerin paralarının devlet tarafından 15 gün içinde ödeme yapılacağını sözünü vermişti. Beklenen açıklama geldi ve ücretsiz seyahat gelir desteği bakanlıklar tarafından toplu ödemeleri il müdürlüklerine belediyelere aktarılmak üzere gönderildi.

 Karar için Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Ceyhan, minibüsçülerin gönlünde taht kurdu. Sözünü tuttu ve yaptı” dedi.
CEYHAN ARACI OLMUŞTU
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası üyeleri 6 Nisan tarihinde  yaptıkları basın açıklaması ile ücretsiz olarak taşınan 65 yaş ve üstü, engelli ve engelli refakatçisi kartları bulunan vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren ücretsiz olarak taşınmayacağı duyurmuştu. Olayın akabinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası ile bir araya gelerek kriz hakkında toplantı gerçekleştirmiş ve toplantı sonrasında uzlaşı sağlanmıştı. Ceyhan konuyu ilgili makamlara ilettiklerini ve 15 güne kalmadan ödeme yapılması beklendiğini ifade etmişti. Otobüsçüler ise ödeme yapılamadığı takdirde 1 Mayıs itibariyle kontak kapatacaklarını söylemişti.
CEYHAN SÖZÜNÜ TUTTU
Ceyhan sözünü tuttu ve anlaşma sağlandı. Ücretsiz seyahat gelir desteği bakanlıklar tarafından toplu ödemeleri il müdürlüklerine belediyelere aktarılmak üzere gönderildi. Açıklamayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu sosyal paylaşım hesabından duyurdu. Konu işle ilgili gazetemize konuşan  Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Sorunumuzla ilgilenen Şemsettin Ceyhan’a oda başkanı olarak tüm esnaf adına teşekkür ediyorum. Ceyhan, minibüsçülerin gönlünde taht kurdu. Sözünü tuttu ve yaptı. Eğer ki sözünü tutamasaydı da zaten yapacağımız eylemde yanımızda olacağını belirtti. Ödemeler yapıldı en azından esnaf geriye dönük bir nefes alır. Ama bundan sonra bununla alakalı bir düzenleme olması lazım. Yolculara tarife  üzerinden sınırlandırma yapılmalı bu hem bizim için hem de devlet için daha iyi olur” şeklinde konuştu.Kaynak: Ücretsiz ulaşımda Ceyhan sözünü tuttu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.