PARASINI ALAMAYAN HOCA ÇAREYİ BELEDİYEDE ARADI !

Spor 18.05.2019 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PARASINI ALAMAYAN HOCA ÇAREYİ BELEDİYEDE ARADI !

Gölcükspor da sular bir türlü durulmuyor. Önceki hafta son maçında Bağcılar Beleidyeyi yenerek ligde kalabilen Kırmızı Siyahlılar da, takımın başında maça çıkan Ali Beykoz'un ücretinin ödenmemesi kriz çıkarttı.

Kayhan Çubuklu'nun istifasının ardından bir kaç hafta yardımcı hocalar tarafından sahaya çıkartılan Gölcükspor, düşme potasına girince çare olarak Ali Beykoz 4 maç için takımın başına getirildi.  İddialara göre, Ali Beykoz'a, takımın kümede kalması karşılığı 50 bin lira ödenmesi şartı ile anlaşıldı.Takımın küme düşmesi halinde ise Beykoz her hangi bir talepte bulunmayacaktı. Bağcılar maçının kazanılması ve Gölcükspor'un ligde kalması üzerine, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, oyuncu ve teknik ekibe dağıtılmak üzere 100 bin TL prim sözü verdi. Başkan Yıldırım söz verdiği pirimi hafta içinde Gölcükspor yetkililerine teslim etti.100 Bin TL'Yi alan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, paranın 57 bin TL'sini oyunculara prpim olarak dağıtırken , hocalara her hangi bir ödeme yapılmadı. Bu gelişme üzerine, anlaştığı 50 bin TL'yi almak için kulüp başkanı Ahmet ŞAhin'e ulaşmaya çalışan Teknik Direktör Ali Beykoz, Şahin'e ulaşamayınca çareyi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i aramakta buldu. Seer'den randevu alan Beykoz, yaşanan gelişmeleri Ali Yıldırım Sezer'e anlattı.  Beykoz'un bu girişimi üzerine hoca ile buluşan kulüp başkanı Ahmet Şahin, tecrübeli hocaya borç senedi vererek olayı kapattı. Halen 3 milyon TL'nin üzerinde borcu olduğu öne sürülen Gölcükspor da sular durulmak görünmüyor. 
Gölcükspor da sular bir türlü durulmuyor. Önceki hafta son maçında Bağcılar Beleidyeyi yenerek ligde kalabilen Kırmızı Siyahlılar da, takımın başında maça çıkan Ali Beykoz'un ücretinin ödenmemesi kriz çıkarttı.

Kayhan Çubuklu'nun istifasının ardından bir kaç hafta yardımcı hocalar tarafından sahaya çıkartılan Gölcükspor, düşme potasına girince çare olarak Ali Beykoz 4 maç için takımın başına getirildi. 

İddialara göre, Ali Beykoz'a, takımın kümede kalması karşılığı 50 bin lira ödenmesi şartı ile anlaşıldı.Takımın küme düşmesi halinde ise Beykoz her hangi bir talepte bulunmayacaktı.

Bağcılar maçının kazanılması ve Gölcükspor'un ligde kalması üzerine, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, oyuncu ve teknik ekibe dağıtılmak üzere 100 bin TL prim sözü verdi.

Başkan Yıldırım söz verdiği pirimi hafta içinde Gölcükspor yetkililerine teslim etti.100 Bin TL'Yi alan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, paranın 57 bin TL'sini oyunculara prpim olarak dağıtırken , hocalara her hangi bir ödeme yapılmadı.

Bu gelişme üzerine, anlaştığı 50 bin TL'yi almak için kulüp başkanı Ahmet ŞAhin'e ulaşmaya çalışan Teknik Direktör Ali Beykoz, Şahin'e ulaşamayınca çareyi Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'i aramakta buldu. Seer'den randevu alan Beykoz, yaşanan gelişmeleri Ali Yıldırım Sezer'e anlattı. 

Beykoz'un bu girişimi üzerine hoca ile buluşan kulüp başkanı Ahmet Şahin, tecrübeli hocaya borç senedi vererek olayı kapattı.

Halen 3 milyon TL'nin üzerinde borcu olduğu öne sürülen Gölcükspor da sular durulmak görünmüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.