LASTİK İŞ

PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI

Gündem 23.12.2017 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

PARK HALİNDEKİ ARAÇ YANDI

Değirmendere merkez mahallesi müfit Soner caddesi de park halinde bulunan Yiğit Erdoğan’a ait 06 YNZ 13 plakalı araç dün gece park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükseldi.

Edilen bilgi ve iddalara göre Değirmendere merkez mahallesi müfit Soner caddesi de park halinde bulunan Yiğit Erdoğan’a ait 06 YNZ 13 plakalı araç dün gece  park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükseldi. Dumaları gören vatandaş durumu hemen110 itfaiyeye haber verdi.  Başa bir vatandaş yangın tüpü ile müdahale etti. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri kontrollerin ardından olay yerinden ayrıldı. YANGIN BÜYÜMEDEN FARK EDİLDİ Gece 21:50 sularında park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükselen aracın yandığını gören vatandaş yangını büyümeden söndürüldü. Yangın da maddi hasar meydana gelirken yangının elektrik aksamın dan çıktığı öğrenildi. HABER ENES AZMAK
Değirmendere merkez mahallesi müfit Soner caddesi de park halinde bulunan Yiğit Erdoğan’a ait 06 YNZ 13 plakalı araç dün gece park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükseldi.

Edilen bilgi ve iddalara göre Değirmendere merkez mahallesi müfit Soner caddesi de park halinde bulunan Yiğit Erdoğan’a ait 06 YNZ 13 plakalı araç dün gece  park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükseldi. Dumaları gören vatandaş durumu hemen110 itfaiyeye haber verdi.  Başa bir vatandaş yangın tüpü ile müdahale etti. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri kontrollerin ardından olay yerinden ayrıldı.

YANGIN BÜYÜMEDEN FARK EDİLDİ

Gece 21:50 sularında park halindeyken motor kısmından bir anada Dumalar yükselen aracın yandığını gören vatandaş yangını büyümeden söndürüldü. Yangın da maddi hasar meydana gelirken yangının elektrik aksamın dan çıktığı öğrenildi.

HABER ENES AZMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.