PARK KOKOREÇ AÇILDI

Ekonomi 02.10.2020 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

PARK KOKOREÇ AÇILDI

Seyfi Çamuroğlu ve ortağı İlker Çavuş Gölcük Şirinköy Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde yeni kurduğu Park Kokoreç'in açılışını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptı.

İlçemizin sevilen ve tanılan esnaflardan Seyfi Çamuroğlu ve ortağı İlker Çavuş tarafından Gölcük Şirinköy Ali Fuat Paşa Caddesi No 71/2 de Park Kokoreç yeni işyeri açılış töreni düzenlediler. Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.   Açılış öncesi konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle şunu söyleyeyim, deprem öncesi buralar ısız ve tenha bir alandı. Bu gün burada gerçekleşen yerleşim alanında Gölcük daha da büyüdü. Esnaflarımız burada birçok işyerleri açarak halkımıza hizmet veriyorlar. Bu kapsamda Seyfi Çamuroğlu ve İlker Çavuş kardeşlerimiz yeni bir işyerini açarak hizmete başladılar. Ben burada kendilerini tebrik ederim. Allah hayırlı ve helal kazançlar nasip etsin” dedi. Ardından dua yapıldıktan sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız tarafından açılış gerçekleşti. Yapılan ikramdan sonra açılış töreni son buldu.   Fahri Haner
Seyfi Çamuroğlu ve ortağı İlker Çavuş Gölcük Şirinköy Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde yeni kurduğu Park Kokoreç'in açılışını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptı.

İlçemizin sevilen ve tanılan esnaflardan Seyfi Çamuroğlu ve ortağı İlker Çavuş tarafından Gölcük Şirinköy Ali Fuat Paşa Caddesi No 71/2 de Park Kokoreç yeni işyeri açılış töreni düzenlediler. Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

 

Açılış öncesi konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “öncelikle şunu söyleyeyim, deprem öncesi buralar ısız ve tenha bir alandı. Bu gün burada gerçekleşen yerleşim alanında Gölcük daha da büyüdü. Esnaflarımız burada birçok işyerleri açarak halkımıza hizmet veriyorlar. Bu kapsamda Seyfi Çamuroğlu ve İlker Çavuş kardeşlerimiz yeni bir işyerini açarak hizmete başladılar. Ben burada kendilerini tebrik ederim. Allah hayırlı ve helal kazançlar nasip etsin” dedi. Ardından dua yapıldıktan sonra Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız tarafından açılış gerçekleşti. Yapılan ikramdan sonra açılış töreni son buldu.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.